Yaşadığım ilginç olay

Tanımadığınız birinin aracına binmek zorunda kalırsanız plakasına bakın. Plakayı, araç modelini ve o an gördüğünüzü yakınınıza mesaj atın. Varış saatinize göre "şu kadar zaman sonra vardığımı yazmazsam ara" yazın. Ulaşamazsa yetkililere haber versin. Bazı insanlar, yaşadığı bölge güvenli olduğu için diğer her yer aynı sanıp dikkatsiz davranıyor. Paranoyaklık olsa da dikkat edin.

İyi giyimliyse, açık vermek istemiyormuş gibi tuhaf davranıp alakasız şeylerden bahsediyorsa ve çok sık konu değiştiriyorsa huylanın. İkramlarda bulunursa kabul etmeyin ve en önemlisi bir yere uğrayacağını söylerse ya da gittiğiniz yoldan saparsa araçtan inin.

İlla böbreğe gerek yok. Öyle şeyler duydum, gördüm biliyorum ki şaşırmam. Evli olup genç erkekleri kocamla 3lü yapıcaz diye ayartıp pasif kocasına erkek arayanlar mı ararsın, akrabalarıyla grup yapanlar mı ararsın, liseli çocukları istismar edenleri mi ararsın, kendine vurdurmaya çalışan 70 yaşında dede mi ararsın. Her türlü sapık var dışarda. Bu dünyada yaşadıkça ara ara bunlara denk geleceksiniz maalesef.

Yani 16 yaşındaki bir gence fiziksel olarak hiçbir etkide bulunamaz o yüzden sanki sizi beğenmiş.
28 yaşında insanın 16 yaşında birini beğenmesi de biraz garip hocam

Kadının amacı neydi?
Ben de kadınım, ben böyle bir şey asla yapmazdım. İyi nedenle bile olsa karşı taraf beni yanlış anlayabilir der. Yine de o suali sormazdım.
Kesinlikle abla. Durduk yere tanımadığın birine bu soruyu sormak pek normal bir durum değil.

Umarım 5-10 yıl sonra keşke binseydim o arabaya demezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…