Yaşadığım konumda en hızlı interneti nasıl alırım?

Sorgulama yaptığımda 79 Mbps alabileceğimi söylüyor. Şu an halihazırda TTNET müşterisiyim ve taahhüt sözleşmem bitmek üzere olduğu için yeni dönemde daha hızlı internetim olsun istedim. Şu an 16 Mbps hızda kullanıyorum. Ama Müşteri temsilcisiyle görüştüğümde 50 Mbps interneti 275 TL'ye verdiklerini duyunca vazgeçtim tabii.

Taahhüt süreniz bittikten sonra farklı bir firmaya yönelebilirsiniz. Netspeed, Millenicom, Turknet, Comnet gibi bir sürü seçenek var. Hepsine bakıp bütçenize uygun olanı seçersiniz.
79'luk altyapıda 75'lik bir paket kullanabilirsiniz. İç tesisatınız sağlıklıysa aşağı yukarı 70 alırsınız.

TurkNet'e başvuru yaptım 1 ay oldu daha arayacaklar. Onu zaten pandemi başında silmiştim. Hizmet sıfır. Millenicom ise müşteri hizmetlerine bağlanmak yerine dilekçelerle irtibat halinde olmamızdan dolayı onu 4 sene önce bırakmıştım. Geriye kalan 2 şirketi de denemedim. Öneriniz var mı?

Turknet 1 aydır aramadı mı? Bu çok uzun bir süre.
Ben Millenicom müşterisiyim memnunum. Dilekçeyle uğraşmadım hiç. Siz ne yaşadınız bilmiyorum ama ben müşteri temsilcisine doğrudan bağlanabiliyorum. Mesela birkaç ay önce gece saat 01.00 civarı bağlanmıştım. Nasıl bağlanıldığını da anlatayım:
0850 333 03 33 numaralı telefonu arayıp herhangi bir menüye gidin Mesela faturalar hakkında bilgi almak için 1'e basın. Telesekreteri sonuna kadar dinleyin. Sözünü bitirdikten sonra "müşteri temsilcisine bağlanmak için 11'i tuşlayın" diyecek. Bunu duyduktan sonra 11'i tuşlayın. Karşınızda kanlı canlı bir insan.
Siz Millenicom'u 4 yıl önce bırakmışsınız, o zamanlar durum nasıldı bilmiyorum. Şu an ben memnunum.
Diğer firmaları kullanmadığım için bilmiyorum. Netspeed'i kullananlar genelde memnunmuş.

Turknet'e tekrar başvuru yaptım ve bugün imzamı aldılar. 100 Mbps hızında internet alacağımı söylediler. 75 Mbps alırsam iyi diyeceğim. Bakalım bugün akşam ya da yarın geçmiş olurum.

Bir de bir sorum daha olacak. Porttan gelen kabloyu değiştirmeme gerek var mı ? 6-7 senelik bir kablodur.

Bağlantınız sağlansın, baktınız hızınız çok düşük o zaman iç tesisat değişikliğine gidebilirsiniz. Ama zaten 6-7 yıllık kablo da çok eski sayılmaz.

Bağlantınız sağlansın, baktınız hızınız çok düşük o zaman iç tesisat değişikliğine gidebilirsiniz. Ama zaten 6-7 yıllık kablo da çok eski sayılmaz.

Çok merak ediyorum 16 Mbps'den 100'e geçince ne kadar fark edecek diye.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    17,7 KB · Görüntüleme: 31
Çok merak ediyorum 16 Mbps'den 100'e geçince ne kadar fark edecek diye.
Altyapınız 100 desteklemediği için tam 100 alamazsınız da 70 civarı alabilirsiniz herhalde.
Turknet size niye 100 alabileceğinizi söylemiş anlayamadım. Bir de Turknet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapın bakalım sonuç ne çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…