L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #21 Dejuf dedi: Altyapınız 100 desteklemediği için tam 100 alamazsınız da 70 civarı alabilirsiniz herhalde. TurkNet size niye 100 alabileceğinizi söylemiş anlayamadım. Bir de TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapın bakalım sonuç ne çıkacak. Genişletmek için tıkla... 67 Mbps desteklediği yazılıyor. Onay için aranacağım şimdi söyleyeceğim bunu. Şimdi görüştüm 71 Mbps hız olacakmış zaten.
Dejuf dedi: Altyapınız 100 desteklemediği için tam 100 alamazsınız da 70 civarı alabilirsiniz herhalde. TurkNet size niye 100 alabileceğinizi söylemiş anlayamadım. Bir de TurkNet'in sitesinden altyapı sorgulaması yapın bakalım sonuç ne çıkacak. Genişletmek için tıkla... 67 Mbps desteklediği yazılıyor. Onay için aranacağım şimdi söyleyeceğim bunu. Şimdi görüştüm 71 Mbps hız olacakmış zaten.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.925 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #22 lexoqe dedi: 67 Mbps desteklediği yazılıyor. Onay için aranacağım şimdi söyleyeceğim bunu. Şimdi görüştüm 71 Mbps hız olacakmış zaten. Genişletmek için tıkla... İlk konuştuğunuza bir yanlışlık oldu sanırım. Her neyse hayırlı olsun, keyifli kullanmalar.
lexoqe dedi: 67 Mbps desteklediği yazılıyor. Onay için aranacağım şimdi söyleyeceğim bunu. Şimdi görüştüm 71 Mbps hız olacakmış zaten. Genişletmek için tıkla... İlk konuştuğunuza bir yanlışlık oldu sanırım. Her neyse hayırlı olsun, keyifli kullanmalar.
L lexoqe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.854 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #23 Dejuf dedi: İlk konuştuğunuza bir yanlışlık oldu sanırım. Her neyse hayırlı olsun, keyifli kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, teşekkür ederim.
Dejuf dedi: İlk konuştuğunuza bir yanlışlık oldu sanırım. Her neyse hayırlı olsun, keyifli kullanmalar. Genişletmek için tıkla... Muhtemelen, teşekkür ederim.
D Dejuf Kilopat İnternet Kurdu Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2.925 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #24 lexoqe dedi: Muhtemelen, teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
Format at knk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2020 Mesajlar 3.287 Çözümler 19 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #25 lexoqe dedi: Çok merak ediyorum 16 Mbps'den 100'e geçince ne kadar fark edecek diye. Genişletmek için tıkla... Eşekten inip Tofaş'a biniyorsunuz. O kadar fark ediyor hocam.
lexoqe dedi: Çok merak ediyorum 16 Mbps'den 100'e geçince ne kadar fark edecek diye. Genişletmek için tıkla... Eşekten inip Tofaş'a biniyorsunuz. O kadar fark ediyor hocam.