Yaşadığım olaydan dolayı hüküm giyer miyim?

Reşit değilim ama açmayı gerçekten isterdim. Ebeveynlerimin bu konuda beni haklı göreceğini düşünmüyorum.

Malum parti ile bağ varsa olmayan bir şeyden dolayı içeri alırlar. Ama kafan takma bir şey olmaz küfür dahi etmemişsin yanlışlıkla o videoyu attığına eminim ben

Herkesin etkilendiği olaylar farklıdır dostum, ve senin onu rahatsız etmen doğru ve hoş bir şey değil.

Kendisi benim hakkımda kötü şeyler söyledi zamanında. Evet biliyorum yaptığım hataydı ama insan bazen sinirli gününde olabiliyor.
Malum parti ile bağ varsa olmayan bir şeyden dolayı içeri alırlar. Ama kafan takma bir şey olmaz küfür dahi etmemişsin yanlışlıkla o videoyu attığına eminim ben

Zannetmiyorum kızın annesi sol gerici insanlar

Kendisi benim hakkımda kötü şeyler söyledi zamanında. Evet biliyorum yaptığım hataydı ama insan bazen sinirli gününde olabiliyor.
SS'lerinizi aldıysanız çok güzel bir şekilde alttan alttan laf sokmanızı öneririm zaten küfür etmiş annesi elinizde fırsat varken kullanın

SS'lerinizi aldıysanız çok güzel bir şekilde alttan alttan laf sokmanızı öneririm zaten küfür etmiş annesi elinizde fırsat varken kullanın

Bu olay olduktan sonra biraz tutuştum. Dediğim gibi kendilerinden korkmuyorum ama çevreleri var o yüzden şansımı daha fazla zorlamayacağım. Hem yaptığım bir nebze hataydı ama hak ettiğini düşünüyorum.

Dikkat et, müebbet falan alma. Şaka bir yana bişey olmaz. Ama bence böyle uyduruk işlerle uğraşmamalısın, kimsenin egosuna kimse karışamaz sonuçta. Ne bileyim kızın sayfasına girmesen olmuyormu? Sataşarak ne kazanacaksın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…