Yaşadığım olaylar

Son peygamber ile dedikleriniz yasaklandıysa. Son peygambere nasıl büyü yapıldı? Ki son peygamberi geçtim son zamanlarda bile bu tarz büyülenme olaylarını duyabiliriz.
Gerçekten son zamanlarda bu tarz olaylar çok fazla geçmişte bende yaşadım.

Cin, peri, şu, bu...

Hepsi psikoloji ile ilgili şeyler. Kaldı ki büyü vs. de saçma sapan şeyler inanmayın. İnandığınız için başınıza geliyor. ''Öyle şeyler olmasa niye başıma gelsin ya'' diyecek olursanız ''Plasebo etkisi''ni araştırmanızı öneririm.

Emin ol 3. bir şahıs kamera ile seni gece izlese yaşadığın her şeye mantıklı bir açıklama yapacaktır. Kendi kendini korkutmanın anlamı yok.

Son peygamber ile dedikleriniz yasaklandıysa. Son peygambere nasıl büyü yapıldı? Ki son peygamberi geçtim son zamanlarda bile bu tarz büyülenme olaylarını duyabiliriz.

Büyü yapıldıktan bir süre sonra indi bu ayetler. Ayetler parça parça iniyordu ve o zamanın hayatına göre iniyordu. Hem siz hiç büyük bir işadamı ya da çok tanınan birisinin içine cin kaçtığını gördünüz mü? Olan fakir fukara bizlere oluyor

Dostum bir kaç sorum var bunları cevaplarmısın
Bir fısıltı vb şeyler duydunmu?
Silüet tarzı bir şeyler gördün mü?
Üstünde sinir stres varmı?
Yalnız kalmaktan korkuyor musun?

Eğer bunları sadece sen yaşıyorsan kişisel bir musallat vakası yada ailen bunları görüyorsa ailene ve sana büyü yapılmış olabilir bir huddam hocasından yardım al benim tahminlerim bu çıktı.

Büyü tıpkı astroloji gibi gerçek değildir. Ve sözde olmayan büyüyü çıkaracağını söyleyen hocalarda masum insanların cebindeki paraya çökmekten başka bir şey yapmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…