Yaşadığım olaylar

Ağzınıza sağlık hocam bir de bu konuya inanıp harbi harbi korkanlar var, onları da anlıyorum ama artık şu saçma sapan şeylere inanmayın. Arkadaş çok dabbe veya da siccin izlemiş etkisinde kalmış bir senaryo uydurayım demiş. Neyse geçmiş olsun diyelim bari.

hocam dedektif misiniz? ikna oldum konu yalanmış ya.

Evde yalnız kalıyorum.

Hocam burada evde yalnız kalıyorum demişsiniz ama yaklaşık 1 hafta önce açtığınız konuda "hocam babam ve annem ayrı yaşıyor zaten. Ben ve kardeşlerim annemle birlikte yaşıyoruz." demişsin ve burada ise bir ev arkadaşının olduğundan bahsetmişsin. Çelişkiler var ve konunun kurgudan ibaret olduğuna inanıyorum.

hocam dedektif misiniz? ikna oldum konu yalanmış ya.

@Emre C dedektif rozeti gelmeli ya

Bence geceyken ne kadar güçlü bir ışık olursa olsun o kadar net çekemez, yani olasılık ortadan kalkıyor bence.

Konuyu bir 15 sayfa falan okudum. İlk başlarda bana gerçekmiş gibi geldi. İlerledikçe biraz kuşkulandım. Bana nedense hem mantıklı hem de kurgusal geldi. En son @UserHakan 'ın mesajını görünce emin oldum fake olduğuna.

Aynı şekilde bende akşam olmanın etkisiyle korktum ama biraz düşününce troll olduğunu anladım.

Trol mü gerçek mi bu konu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…