Yaşadığım olaylar

Biraz fıs gelecek ama bir hocaya git bence. Yardımcı olmaya çalışır. Bahsettiğim hocayı camiiden bulabilirsin hoca yoksa da onlar sana nereye gideceğini söyler. Ev arkadaşınla paylaştın mı bu olayı?

Sabah tanıdık birini arayacağım. Dalga konusu olur diye söylemek istemedim ama musallat gibi geldi bana.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yarı otomatik bir tabanca almanızı öneririm stresi ve kaygıyı azaltır korku duygunuzda hafifler derseniz ki ben nereden alacağım bunu tabii ki İzmir'de oturan yaklaşık 170 boylarında bir Türk gencinden isteyebilirsiniz.

Sabah tanıdık birini arayacağım. Dalga konusu olur diye söylemek istemedim ama musallat gibi geldi bana.
Olabilir hocam bende aynı şeyi düşündüm. Tanıdık birisi varsa onun yanına gidin geceyi orda geçirin parklarda tinerciler 5-6 gibi geliyor soyulmuş soğana çevirirler sizi. Belki eve gidip bu anları kameraya alabilirsiniz. Keşke flash açmak yerine video çekip fener moduna alsaydınız. Bahsettiğiniz şey karabasana benziyor.

Hocam karabasan öyle olur mu Allah aşkına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…