Yaşadığım problemler

Boşluğa düşüyorsun sanırım.

Sinirlendiğin zaman kendini bir şeyler ile oyala. Müzik dinle, ders çalış, balkona çık ve bence en etkilisi nefes egzersizi yap. Ergenliğin başındasınız normaldir. Ben de kendimi aşırı sinirli birisi olarak düşünürdüm, gittikçe sinir seviyem azalmaya ve sakinleşmeye, küçük şeyleri umursamamaya başladım.

Sevgilinle konuş. (yoksa yap.) yada müzik dinle. İsterseniz önerebilirim.

Çözüm o değil kardeşim. Sürükleyici şeyler bir yerden sonra tatmin etmez, bizzat tecrübe ettim. İşin sonu Allah korusun intihara gidebiliyor.

Yakında alışırım yani teşekkürler.
Çözüm o değil kardeşim. Sürükleyici şeyler bir yerden sonra tatmin etmez, bizzat tecrübe ettim. İşin sonu Allah korusun intihara gidebiliyor.
Düşünmedim değil hocam şaka şaka

Sevgilinle konuş. (yoksa yap.) yada müzik dinle. İsterseniz önerebilirim.
Şöyle öneri vermeyin kardeşim, çocuğu buna sartlayacaksın sonra arayışa girecek aradığını bulamayınca daha bir yıkık olacak.

Bak bende yaşardım o yaşlarda fakat ben hayırsızdım sinirimden anneme bağırıp özür diler ve niye böyle bir şey yaptığımı sorgulardım ve kendim müzik dinnledim ders çalıştım PC oynadım ve sakin olmaya çalışarak sakin olmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…