Yaşadığımı unutuyorum

Bence eğer değilseniz Müslüman olun. Benim yaşama sebebim, insanlara yardım etme, etik davranma vb. bütün her şeyim Allah'ın rızası içindir mesela.
Elhamdülillah müslümanım.

Bence eğer değilseniz Müslüman olun. Benim yaşama sebebim, insanlara yardım etme, etik davranma vb. bütün her şeyim Allah'ın rızası içindir mesela.
Benim de hayatım öyle en azından öyle yaşamaya çalışıyorum.

o zaman kötü bir insansınız. benim yaşama sebebim, etik davranmam, iyi bir insan olma sebebim ateşten korkup sınırsız ızdırap yaşamamak için değil. iyi oldugum için

Kesinlikle vitamin değerlerine baktır. Bendede aynısı oluyordu , sanki beynin boşta hiç bir işlem yapmıyor , sadece yaşananları izliyorsun gibi oluyor anlatması çok zor bir his. Eğer spor yapmıyorsan spor yapmaya başla. Gece yatmadan 1-2saat önce yarım saat koşu yapmanın bile çok faydasını görürsün. Beslenmene dikkat et . Bende yaklaşık 1-1.5 senedir olmuyor

Kesinlikle vitamin değerlerine baktır. Bendede aynısı oluyordu , sanki beynin boşta hiç bir işlem yapmıyor , sadece yaşananları izliyorsun gibi oluyor anlatması çok zor bir his. Eğer spor yapmıyorsan spor yapmaya başla. Gece yatmadan 1-2saat önce yarım saat koşu yapmanın bile çok faydasını görürsün. Beslenmene dikkat et . Bende yaklaşık 1-1.5 senedir olmuyor
2.5 yıldır düzenli spor yapıyorum ama dediğin gibi vitamine bir baktırırım.

Senle aynı durumdayım. Bir şeyleri algılamakta sıkıntı yaşıyoum. Dün memleketten döndüm ama sanki yaşanmamış gibi yani anlatamıyorum ama gerçekten hayat standardını öldüren bir durum diyebilirim.2 yıldır devam ediyor önce yoktu, yukarıda bir arkadaşın da dediği gibi ben de kesinlikle vitamin eksikliğinden olduğunu düşünüyorum inşaallah yakın zamanda tahlil yaptırmaya gideceğim umarım çözülür.

Kesinlikle vitamin değerlerine baktır. Bende de aynısı oluyordu, sanki beynin boşta hiçbir işlem yapmıyor, sadece yaşananları izliyorsun gibi oluyor anlatması çok zor bir his. Eğer spor yapmıyorsan spor yapmaya başla. Gece yatmadan 1-2saat önce yarım saat koşu yapmanın bile çok faydasını görürsün. Beslenmene dikkat et. Bende yaklaşık 1-1.5 senedir olmuyor.

Hocam konuyu hortlattım. Bu durum bende halen oluyor bu konudan bir zaman sonra tahlil yaptırdım ve doktor genel olarak ortalama-iyi olduğunu söyledi. Artık ne yapmalıyım bilmiyorum hep vitamine bağlıyordum. Hayat simülasyon gibi geliyor gerçekliği algılamakta sorun yaşıyorum. Sen de nasıl geçtiğini detaylı anlatır mısın?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı