Yaşadığımızı mı zannediyoruz? Aslında yokuz!

Burada yaşayan en güçlü ve en zeki erkekleri görüyorum. bu potansiyeli görüyorum ve hepsi heba oluyor. lanet olsun, bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor, ya da beyaz yakalı köle olmuş. reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşinde. nefret ettiğimiz işlerde çalışıp gereksiz şeyler alıyoruz.

bizler tarihin ortanca çocuklarıyız. bir amacımız ya da yerimiz yok, ne büyük savaşı yaşadık ne de büyük buhranı. bizim savaşımız ruhani bir savaş, en büyük buhranımız hayatlarımız.

televizyonla büyürken, milyoner film yıldızı ya da rock yıldızı olacağımıza inandık, ama olmayacağız. bunu yavaş yavaş öğreniyoruz ve o yüzden çok çok kızgınız.

Aslında yoksak, sokağa çıplak çıkabilir miyim?
Öyle yaparsan var olursun, adını tarihe altın harflerle yazdırırsın.
Birinin beni hatırlamaması benim yaşamamı değiştirmez, ben sonuçta şu an hayattayım ve buraya bu yazıyı yazıyorum. Ben varım.

"Chuck Palahniuk - Dövüş Kulübü" şeklinde alıntı notunu ekleseydiniz.

Oğuz sasi'yi gördükten sonra okumayı bıraktım.
Tıpkı şu an dedenin dedesinin dedesinin dedesini vs. hatırlamadığın gibi o adamı ailenden ve dünyada kimse hatırlamıyor o yaşamadı.
Dedemin dedesini gördüm ve hala hatırlıyorum çeşitli fotoğrafları var ve bundan öte kendi gözlerimle gördüm..Ve dedemde babasının babasını biliyor.

Bilebilirsin bundan 500 yıl sonra sen bile hatırlanmayacaksın maalesef. Ayrıca verdiğin örnek çok saçma olmuş kusura bakma.

Tıpkı şu an dedenin dedesinin dedesinin dedesini vs. hatırlamadığın gibi o adamı ailenden ve dünyada kimse hatırlamıyor o yaşamadı.

İnsanların hatırlanmıyor oluşu onlarin deneye, yanıla, uzerine koyarak meydana cıkardıklarını goz ardı etmemizi sağlamaz. Ateşi ya da tekerleği bulan her kim ise adını bilmiyor oluşumuzun hiç bir anlamı yoktur. O insan ya da insanlar sayesinde pek çok gelişimin önü açılmıştir. Biz de yaptıklarımızla küçük de olsa hayata tesirde bulunuruz. Yarın bunların neye yarayacağı meçhuldur. Hatırlanmayacağımız için yokmuşuz, zırva.

Siz anca kendinizi avutun. Tek hücreli bir mikrop bile kendine göre kendisi önemlidir sonuçta. Söylediklerimi anlaman için bu dar görüşünden çıkıp evrenin büyüklüğünü ne türlü şeyler olabileceğini kavraman gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…