aykut_uçyiyenoğlu Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 1.134 Çözümler 3 2 Ağustos 2022 #31 Vesprimus dedi: Sakarya 29 derece, sizler nasıl 40 derece sıcaklıkta yaşabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bağışıklık kazandık denebilir .
Vesprimus dedi: Sakarya 29 derece, sizler nasıl 40 derece sıcaklıkta yaşabiliyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bağışıklık kazandık denebilir .
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 2 Ağustos 2022 #32 Silinen üye dedi: İstersem konuşabiliyorum tabii. Ama Adana'da öyle konuşan kişileri belirli bölgelerde görebilirsin. Biz daha çok elit kesimde yaşadığımız için böyle konuşmamız garip olurdu. Genişletmek için tıkla... Sæn kimæ ahkam kesüün leğğn?
Silinen üye dedi: İstersem konuşabiliyorum tabii. Ama Adana'da öyle konuşan kişileri belirli bölgelerde görebilirsin. Biz daha çok elit kesimde yaşadığımız için böyle konuşmamız garip olurdu. Genişletmek için tıkla... Sæn kimæ ahkam kesüün leğğn?
alidustun57 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 1.100 Yer İstanbul - Beylikdüzü Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 İntel i3 10105f Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #33 Tekirdağ Şarköy an itibariyle 26 derece.
Elmas aykut Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.136 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #34 american_psycho dedi: Sæn kimæ ahkam kesüün leğğn? Genişletmek için tıkla... Hürriyet mahallesini duymuşsunuzdur dizilerden falan. O tarz bölgelerde konuşurlar böyle. Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten türkçe konuşan yok.
american_psycho dedi: Sæn kimæ ahkam kesüün leğğn? Genişletmek için tıkla... Hürriyet mahallesini duymuşsunuzdur dizilerden falan. O tarz bölgelerde konuşurlar böyle. Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten türkçe konuşan yok.
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #35 Yanıyoruz hava 30-31 derece arası çok sıcak.
Wyzel Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 385 Çözümler 1 Yer Milky Way 2 Ağustos 2022 #36 Silinen üye dedi: Hürriyet mahallesini duymuşsunuzdur dizilerden falan. O tarz bölgelerde konuşurlar böyle. Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten türkçe konuşan yok. Genişletmek için tıkla... Yarım saat sıfır bir izledim arkadaşlara nabüün laan demeye başladım.
Silinen üye dedi: Hürriyet mahallesini duymuşsunuzdur dizilerden falan. O tarz bölgelerde konuşurlar böyle. Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten türkçe konuşan yok. Genişletmek için tıkla... Yarım saat sıfır bir izledim arkadaşlara nabüün laan demeye başladım.
irsuya Kilopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 5.552 Makaleler 2 Çözümler 44 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #37 34 derece %70 nem kısaca Mersin.
american_psycho Decapat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 509 2 Ağustos 2022 #38 Silinen üye dedi: Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten Türkçe konuşan yok. Genişletmek için tıkla... Bu ülke ne hale geldi ya? Yakında kendi ülkemizde biz turist olacağız!
Silinen üye dedi: Havuzlu bahçe arabistan olmuş zaten Türkçe konuşan yok. Genişletmek için tıkla... Bu ülke ne hale geldi ya? Yakında kendi ülkemizde biz turist olacağız!
Alfa Prime Kilopat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 4.196 Çözümler 74 2 Ağustos 2022 #39 41°CYağış: 0% Nem: 25% Rüzgar: 16 km/s
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.856 Makaleler 3 Çözümler 59 2 Ağustos 2022 #40 Ar0x dedi: Bugün de yanıyoruz Allah'a şükür. Sizin orada havalar nasıl? Genişletmek için tıkla... O kadar sıcak ki vantilatör açarsam daha çok terliyorum çünkü sıcak hava üflüyor.
Ar0x dedi: Bugün de yanıyoruz Allah'a şükür. Sizin orada havalar nasıl? Genişletmek için tıkla... O kadar sıcak ki vantilatör açarsam daha çok terliyorum çünkü sıcak hava üflüyor.