kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Arkadaşlar LGS'ye gireceğim için son kitap siparişimi yaptım fakat halen kargolanmadılar. Kargolanırsa gelirdi yasak süresince ama şimdi ne olacak? Kitaplarımı nasıl alacağım, siparişleri iptal etmeli miyim?
Arkadaşlar LGS'ye gireceğim için son kitap siparişimi yaptım fakat halen kargolanmadılar. Kargolanırsa gelirdi yasak süresince ama şimdi ne olacak? Kitaplarımı nasıl alacağım, siparişleri iptal etmeli miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Nisan 2021 #2 Tabii ki çalışacak. Kargo şirketleri can damarıdır, çalışmazlarsa olmaz.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 30 Nisan 2021 #3 Bazı mağazalarda yasak sonrası kargolanır ibaresi var, bazılarında ise yok. Ben de tam çözemedim.
kralin Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 378 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Tabii ki çalışacak. Kargo şirketleri can damarıdır, çalışmazlarsa olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben kargo şirketinden bahsetmedim,alışveriş yapılabilen sitelerden bahsettim.
ItsAllGoodman dedi: Tabii ki çalışacak. Kargo şirketleri can damarıdır, çalışmazlarsa olmaz. Genişletmek için tıkla... Ben kargo şirketinden bahsetmedim,alışveriş yapılabilen sitelerden bahsettim.
AŞUWA.mirzabey66 Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.078 Makaleler 2 Çözümler 12 Yer Kubina, Karaçay-Çerkesya 30 Nisan 2021 #5 PTT’nin kreşi bile çalışıyor hocam kesinlikle açıktır.
emiirhans Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 1.736 Makaleler 2 Çözümler 2 30 Nisan 2021 #6 HepsiBurada çalışacak. Daha az önce sordum .
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.270 Makaleler 3 Çözümler 197 30 Nisan 2021 #7 kralin dedi: Ben kargo şirketinden bahsetmedim,alışveriş yapılabilen sitelerden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Onlar da doğal olarak çalışıyor.
kralin dedi: Ben kargo şirketinden bahsetmedim,alışveriş yapılabilen sitelerden bahsettim. Genişletmek için tıkla... Onlar da doğal olarak çalışıyor.
AGEVRX Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Şubat 2020 Mesajlar 1.382 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer MG 30 Nisan 2021 #8 Küçük esnaf kapanacak ama depodan gelen ürünler gönderilebilecek yani kapanma birçok kişi ve kurumu etkilemiyor özellikle de kargo sektörünü.
Küçük esnaf kapanacak ama depodan gelen ürünler gönderilebilecek yani kapanma birçok kişi ve kurumu etkilemiyor özellikle de kargo sektörünü.