Yasaklanan Origin hesabındaki oyunlar aktarılır mı?

BerlT

Hectopat
Merhabalar benim Origin hesabımda BF4-Hardline-1 var ve Battlefield 4 üzerinden kullanıcı sözleşmesindeki ihlaller nedeniyle ban yedim ve online giremiyorum, biraz araştırdığımda oyun aktarımı yapıldığı forumlarda yazmaktaydı. Buna göre oyun aktarımı yaptırma şansım var mı acaba ? Oyunları yeniden almak istemiyorum.

Origin'in kendi destek hattı var.

https://help.ea.com/en/

İster telefon ister E-Mail ister Live Chat olarak iletişime geçebilirsin. İngilizce biliyorsan birazcık laf yaparak hesabını açtırabilirsin veya oyunları başka bir hesaba aktarabilir miyim diye sorabilirsin.

Banlanma sebebin nedir? Eğer çok büyük bir şey değilse belki süreli banlanmışsındır veya iletişime geçtiğinde açabilirler.

Hesabın hacklenmiş sözleşme ihlalini artık bot mudur neyse baskası falan yapmış diyebilirsin hesap güvenlik bilgilerini tekrar değiştirmeni isteyip hesabı açabilirler. Bazen nüfus cuzdanı resmi bile isteyebiliyolar.

Evet öyle bir olay var ve canlı sohbetten bağlanarak hesabındaki oyunları aktarabilirsin şahsen en azından 3-4 kere yapmış olduğum bir olay ama en son yapmamdan neredeyse 8-9 ay geçti ve en son olayda çok zorlandığımı söylememde yarar var nedeni ise hem EA'nın politikasında 2018 itibariyle değişiklikler olmuş hem de sana destekteki kişiler neredeyse hiç oyun aktarımı yapmak istemiyorlar şansına çok yardımcı olmak isteyen biri gelmezse işin çok zor.

Buradan gerekli yerleri işaretler en son manage account> restore account seçeneğiyle giriş yap.
Genel olarak söylemen gerekenler hesabıma giremiyorum, giriş yaptığım hesaba ait olan e postaya erişimim artık yok ve oyunlarımı riske atmak istemiyorum oyunları transfer eder misiniz gibisinden şeyler yazman gerekiyor tabii ki İngilizce olarak yazman gerekiyor. Şimdiden kolay gelsin işin yeni politikalarla biraz zor.

Oyunlar aktarılabildikten sonra yasaklama vermenin anlamı nedir?

Benim bildiğim hesaba bağlanan oyunlar başka bir hesaba aktarılamaz.

Konudan da anlaşılacağı üzere..

Solved: Can we transfer games from one EA account to another? - Answer HQ

Oyunlar tek lisanslık.

Öyle olsaydı, herkes kural ihlâli veya hile yapıp yasaklama aldıktan sonra oyunu başka hesaba aktarırdı.

Dediğim gibi oyunu başka bir hesaba falan aktarımın olup olmadağını sorgulamak yerine, öncelikle banlanmış hesabı tekrar açtırmaya çalıştırmanız daha iyi olur.

Hesabım çalınmış, internet cafede açık unutmuşum, ben uzun süredir oyuna girmiyordum yeni girmeye çalıştığımda banlandığımı gördüm falan diyebilirsin tabi neden banlandığını bilmediğim için pek yardımcı olamıyorum, sürekli aynı IP den uzun bir süre yaptığın bi hileyse kurtarma ihtimalim düşük.
https://help.ea.com/en-us/help/account/information-about-banned-or-suspended-accounts/

ayrıca oyunu başka bi hesaba aktarım olayının %100 olduğunu biliyorum, cünkü ben kendim yaptım ama hesabım banlı değildi eski hesaptan silip yeni hesaba aktarıyorlar, banlı bir hesaba yapılması arkadaşın dediği gibi saçma olur bencede.

@BerlT'nun dediğini yaparak sorunumu çözdüm ilkte bağlandığım kişi aktarılamaz, e posta değiştirelim vb. dedikten sonra başka bir destek yardımcısına bağlandım ve o kişi sorun yok aktarıyorum diyerek bekletti yeni hesabıma oyunlar bir süre sonra eklenmiş oldu. Kötü olan ise oyunlarda oynamış olduğum verilerin sıfırlanmış olması o kadar da olsun.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı