thekelesh Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #11 Kumar sitesi (!) değilse sıkıntı yok hocam.
Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #12 Bu arada sandığınız gibi bir site değil, oruç tutuyorum İçeride biraz vahşet var Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.570 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #13 Mamre dedi: Ücretsiz bir VPN ile yasaklı olan bir siteye girdim. Siteye girersem ne olacağı hakkında bir bilgi verilmemiş. Sıkıntı çıkar mı? Eki Görüntüle 1015165 Genişletmek için tıkla... Hocam o ekranda sadece o sitenin Türkiye üzerinden erişime engellendiği yazıyor, sıkıntı çıkmaz.
Mamre dedi: Ücretsiz bir VPN ile yasaklı olan bir siteye girdim. Siteye girersem ne olacağı hakkında bir bilgi verilmemiş. Sıkıntı çıkar mı? Eki Görüntüle 1015165 Genişletmek için tıkla... Hocam o ekranda sadece o sitenin Türkiye üzerinden erişime engellendiği yazıyor, sıkıntı çıkmaz.
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Mayıs 2021 #14 Mamre dedi: Bu arada sandığınız gibi bir site değil, oruç tutuyorum İçeride biraz vahşet var Genişletmek için tıkla... O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil.
Mamre dedi: Bu arada sandığınız gibi bir site değil, oruç tutuyorum İçeride biraz vahşet var Genişletmek için tıkla... O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil.
Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #15 İnandırma ihtiyacım yok hocam, farklı bir forumda konusunu açmıştım, link yasak değilse atabilirim.
Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #16 n g neer dedi: O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil. Genişletmek için tıkla... Videolardan değil de olabilecek şeylerden korkuyorum şu an. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
n g neer dedi: O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil. Genişletmek için tıkla... Videolardan değil de olabilecek şeylerden korkuyorum şu an.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.570 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #17 n g neer dedi: O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil. Genişletmek için tıkla... Pastebin'le Wikipedia'ya giriyordum, sorun çıkar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2021
n g neer dedi: O zaman işler değişir, şiddet içeren sitelere girmeniz yasal değil. Genişletmek için tıkla... Pastebin'le Wikipedia'ya giriyordum, sorun çıkar mı?
L Linuxginar Terapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Temmuz 2017 Mesajlar 7.554 Makaleler 6 Çözümler 137 Yer Izmir 9 Mayıs 2021 #18 Yandere dedi: Pastebin'le Wikipedia'ya giriyordum, sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o değil, yani kafa kesme, serçe parmak koparma vs.
Yandere dedi: Pastebin'le Wikipedia'ya giriyordum, sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Hocam o değil, yani kafa kesme, serçe parmak koparma vs.
4 401146 Hectopat Katılım 18 Aralık 2020 Mesajlar 2.981 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #19 Mamre dedi: Videolardan değil de olabilecek şeylerden korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Vahşet içerikli sitelere girmek başınıza iş açabilir, anonim kalmaya bakın -girme tavsiyesi değildir-.
Mamre dedi: Videolardan değil de olabilecek şeylerden korkuyorum şu an. Genişletmek için tıkla... Vahşet içerikli sitelere girmek başınıza iş açabilir, anonim kalmaya bakın -girme tavsiyesi değildir-.
Mamre Hectopat Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 251 Çözümler 1 9 Mayıs 2021 #20 n g neer dedi: Hocam o değil, yani kafa kesme, serçe parmak koparma vs. Genişletmek için tıkla... Bu tarz video vardı içerde.
n g neer dedi: Hocam o değil, yani kafa kesme, serçe parmak koparma vs. Genişletmek için tıkla... Bu tarz video vardı içerde.