AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 18 Nisan 2020 #11 Nihilianth dedi: Kullanmıyorum, ironi olsun diye yazmıştım iddia falan oynamam gamdom.com aslında CS:GO ile ilgili bir siteydi sonra çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Iskorpitix dedi: Almanyada olmasam bilirdim o siteye yapacagimi ama neyse. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Hacker mısın?
Nihilianth dedi: Kullanmıyorum, ironi olsun diye yazmıştım iddia falan oynamam gamdom.com aslında CS:GO ile ilgili bir siteydi sonra çöp oldu. Genişletmek için tıkla... Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Iskorpitix dedi: Almanyada olmasam bilirdim o siteye yapacagimi ama neyse. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Hacker mısın?
Iskorpitix Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 329 Yer Battlefıeld! 18 Nisan 2020 #12 AB7SS dedi: Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Nasıl? Hacker mısın? Genişletmek için tıkla... Junior diyelim
AB7SS dedi: Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Nasıl? Hacker mısın? Genişletmek için tıkla... Junior diyelim
Nihilianth Decipat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 1.198 Çözümler 4 18 Nisan 2020 #13 AB7SS dedi: Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Nasıl? Hacker mısın? Genişletmek için tıkla... Eskiden VPN'siz girilebiliyordu şimdi girilmiyor VuralucarHD'nin kanalında gördüm, eskiden hugola da çekiyordu videosunu.
AB7SS dedi: Üstad bu nasıl bir geri vitesdir . Nasıl? Hacker mısın? Genişletmek için tıkla... Eskiden VPN'siz girilebiliyordu şimdi girilmiyor VuralucarHD'nin kanalında gördüm, eskiden hugola da çekiyordu videosunu.
yusatelli Decapat Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 10 28 Ocak 2021 #14 Iskorpitix dedi: Junior diyelim Genişletmek için tıkla... ne andaval adamsın , millete bilmişlik taslıyosun .
Iskorpitix dedi: Junior diyelim Genişletmek için tıkla... ne andaval adamsın , millete bilmişlik taslıyosun .