Çözüldü Yasaktan sonra telefona App Store üzerinden Discord indirme yolu var mıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MaviPalmiye

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni telefon aldım ancak bir anda dumura uğradım. Discord yasaklar esnasında App Store'den kaldırılmış. Bölge değiştirerek ya da VPN tarzı bir taktikle App Store'den indirmenin bir yolu var mı acaba?

Çözüm
Arkadaşlar yeni telefon aldım ancak bir anda dumura uğradım. Discord yasaklar esnasında App Store'den kaldırılmış. Bölge değiştirerek ya da VPN tarzı bir taktikle App Store'den indirmenin bir yolu var mı acaba?
Ayarlardan ülkeyi değiştirin. Sonra safariye girip oradan da ülkeyi değiştirin ve fatura adresine herhangi bir discordun yasak olmadığı ülkeyi seçin. Daha sonra discord app store’a gelecektir.

Ayarlardan ülkeyi değiştirin. Sonra safariye girip oradan da ülkeyi değiştirin ve fatura adresine herhangi bir discordun yasak olmadığı ülkeyi seçin. Daha sonra discord app store’a gelecektir.
Safari yerine app store girin hocam yanlış yazdım.

Safari yerine app store girin hocam yanlış yazdım.

Çözüm
Ayarlardan ülkeyi değiştirin. Sonra Safari'ye girip oradan da ülkeyi değiştirin ve fatura adresine herhangi bir Discord'un yasak olmadığı ülkeyi seçin. Daha sonra Discord App Store'a gelecektir.

Safari yerine App Store girin hocam yanlış yazdım.

Sadece ayarlardan ülke değiştirmem yetmedi App Store ükesini ve fatura adresimi değiştirince artık App Store'de gözüküyor sorunum çözüldü teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı