FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 7 Ağustos 2022 #1 Netflix'te bildiğim kadarıyla az anime var. Baska bir site buldum ama Türkçe altyazı desteği yoktu. Animeyi legal izleyebileceğim bir yer var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2022
Netflix'te bildiğim kadarıyla az anime var. Baska bir site buldum ama Türkçe altyazı desteği yoktu. Animeyi legal izleyebileceğim bir yer var mı?
KS KS FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 9 Ağustos 2022 #21 yusufalkaya dedi: Hocam banana Fish'i bende sevmem fakat dororo bayağı iyi zaten fan kitlesine göre bir varsayım yaptım Amazon Video'da genel olarak banana fish ve dororo izleniyor. Genişletmek için tıkla... Allah kurtarsın ne diyelim dororoyu bilmiyorum gerçi. Ona bise diyemem. Artı 0 Eksi
yusufalkaya dedi: Hocam banana Fish'i bende sevmem fakat dororo bayağı iyi zaten fan kitlesine göre bir varsayım yaptım Amazon Video'da genel olarak banana fish ve dororo izleniyor. Genişletmek için tıkla... Allah kurtarsın ne diyelim dororoyu bilmiyorum gerçi. Ona bise diyemem.
fullmetal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.523 Makaleler 1 Çözümler 7 9 Ağustos 2022 #22 crunchyroll.com var ama Türkçe altyazı desteği olup olmadığını bilmiyorum. E yasal olduğu için ücretli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Hem yasal hem ücretsiz bir platform bilmiyorum, görmedim. Edit: 14 günlük ücretsiz deneme süresi varmış. Artı 0 Eksi
crunchyroll.com var ama Türkçe altyazı desteği olup olmadığını bilmiyorum. E yasal olduğu için ücretli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Hem yasal hem ücretsiz bir platform bilmiyorum, görmedim. Edit: 14 günlük ücretsiz deneme süresi varmış.
KS KS FT32566 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 361 9 Ağustos 2022 #23 fullmetal dedi: crunchyroll.com var ama Türkçe alt yazı desteği olup olmadığını bilmiyorum. E yasal olduğu için ücretli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Hem yasal hem ücretsiz bir platform bilmiyorum, görmedim. Edit: 14 günlük ücretsiz deneme süresi varmış. Genişletmek için tıkla... Sadece İngilizce var baktm bile. Artı 0 Eksi
fullmetal dedi: crunchyroll.com var ama Türkçe alt yazı desteği olup olmadığını bilmiyorum. E yasal olduğu için ücretli olduğunu söylememe gerek yok herhalde. Hem yasal hem ücretsiz bir platform bilmiyorum, görmedim. Edit: 14 günlük ücretsiz deneme süresi varmış. Genişletmek için tıkla... Sadece İngilizce var baktm bile.
EmrecimHarikasın Hectopat Katılım 20 Nisan 2022 Mesajlar 85 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #24 FT32566 dedi: Netflix'te bildiğim kadarıyla az anime var. Baska bir site buldum ama Türkçe alt yazı desteği yoktu. Animeyi legal izleyebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon primde 50 100 tane var sanırım. Artı 0 Eksi
FT32566 dedi: Netflix'te bildiğim kadarıyla az anime var. Baska bir site buldum ama Türkçe alt yazı desteği yoktu. Animeyi legal izleyebileceğim bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Amazon primde 50 100 tane var sanırım.
192005HQ Centipat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 525 11 Ağustos 2022 #25 Yasal bir sitede fazla çeşit beklemiyorsundur herhalde. Artı 0 Eksi