Yasal olmayan siteden işlem yapmak riskli mi?

Sweqzi

Centipat
Daha fazla  
Yasal olmayan siteye Papara'dan art arda 4 kere işlem yaptım. Tekrar bu işlemlerde bulunmak riskli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Suç değil kabahattır başına hiçbir şey gelmez ama oynama şöyle oyunlar sonunda kaybeden hep sen olacaksın.

Katılıyorum haklısınız kısaca yakalarsanız para cezasına çarptırılırsınız devlet tarafından ve kumar oynamayın Online kumara inanmayın asıl kumar yurt dışında en bilindik yerlerde oynanır Online olarak yapılan hiçbir yere gitmeyin üye olmayın oynamayın oynatmayın benim babam bir Online kumar bağımlısı daha 1 ay içinde belki 9000TL kaybetti onu toplamanın cezasıda bana kalıyor.

Belki bir ayda 20.000TL kazanırsınız ama sonraki bir ay 30.000TL geri verirsiniz bu işin kitabı böyledir kendi babam ve amcamlarım 3 yıldır aktif bir şekilde oynarlar bazen 40-45 bin TL gibi bir meblağ alıp sonraki belki 5 ay size bu siteler vermiyor istediğiniz kadar yatırın edin bu bir al ver meselesi her şey planlı yapılan bir şey bu makineler random olsaydı cidden denildiği gibi herkes zaten zengin olurdu.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı