Rehber Yasal ve ücretsiz şekilde Aseprite kullanmak

Skia ve ninja programlarının nasıl kurulduğunu ablatsaydiniz bir de.

Skia ve ninjanın kurulumu yok. Onları sadece doğru alana atacaksınız. Bu oldukça basit bir şey. Dosyaları nereye atmanız gerektiği de rehber içinde yazıyor. Muhtemelen dikkatli şekilde okumadınız.

Skia ve ninjanın kurulumu yok. Onları sadece doğru alana atacaksınız. Bu oldukça basit bir şey. Dosyaları nereye atmanız gerektiği de rehber içinde yazıyor. Muhtemelen dikkatli şekilde okumadınız.

Skia ve Ninja'nın ZIP dosyalarını nasıl indireceğim cidden sitesinde yazanlardan hiç bir şey anlamadım yardımcı olabilir misiniz ?

Hocam yükleyebilir misiniz hazır ise.

Merhaba, verilerim silindi. Mevcut olarak geliştirmekte olduğum oyunla uğraştığım için vaktim olmadı. KPSS sınavı sonrası boş vaktimde bunu halledeceğim. Anlayışınız için teşekkür ediyor ve bu kadar geciktiği için özür diliyorum.

Çok fazla link var GitHub için hangisi.

Yapamayan arkadaşlar burdan izleyebilirler.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

YKS'ye gireceğim. Daha sonra yapabilirsem güncel sürüm dosyaları bir Google Drive'a yüklerim.
Başka alternatif yolu yok mu ya?
Paramız yok diye iki saat uğraşıyoruz ya. Bağış usulü çalışsalar bari.

YKS nasıl geçti bu arada?
218k yaptım. Mezuna bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…