Rehber Yasal ve ücretsiz şekilde Aseprite kullanmak

Abi üstünden birkaç pazartesi geçti ama çekebildin mi? Birkaç haftadır sizi bekliyorum.
Reis bi 10 gün daha çekemiyeceğim yks sonrası köye geçtim şuan bi tık köyde mahsur kaldım tarzı gibi bişey ama çok lazımsa benim güncel asepriteın dosyasının indirme linkini atabilirim

Abi üstünden birkaç pazartesi geçti ama çekebildin mi? Birkaç haftadır sizi bekliyorum.
indirme linkini bıraktım şöyle burdan gidip indirebilirsin

Hocam RAT falan yok değil mi?

Bana birkaç gün verin. Bir ara çekip yüklerim. Şu an makinede ne Visual Studio ne de başka bir şey kurulu.

Steam fiyatlandırmalarından sonra buraya düştük 32 lirayken sonra alırım deyip almayan kafamı seveyim...

Konuyu açan arkadaş ve dosyayı paketleyip yükleyen arkadaşa da ayrı ayrı teşekkür ederim.
Şu an yaz indirimiyle 6 dolar gibi bir fiyata düşmüş olsa bile öğrenci adamın cebinde para olmayınca alamıyor. Gerçekten çok teşekkür ederim!

Bilgilendirme yapmam lazım orjinal Türkçe dil dosyasını bulup kendim programa eklemiştim fakat save almaya çalıştığım zaman yada render almaya çalıştığım zaman error veriyor o yüzden save alırken dili İngilizce yapmayı unutmayın

Ben kıydım aldım vallahi. 6 dolara alabileceğin en iyi uygulama bu muhtemelen.

Skia ve ninja programlarının nasıl kurulduğunu ablatsaydiniz bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…