Yaşama hevesim yok

Abi öncelikle her şeye tamam ama bu lütfen tipini kafaya takıp psikolejini bozma herkes inanılmaz yakışıklı veya kusursuz,mükemmel değil. Mesela benim yani tipim orta halli sırıtmıyorum ama sivilce var ve boyum küçük ama umursamıyorum. İnternette olan resimlere bakıp ben çirkinim diyorsan onların hepsi oynama fotoğraf.

Estetik ameliyat kesin çözüm, estetik ameliyat + spor. Steroid falan da kullanabilirsin. Hayatın 180 derece değişir. Boş tavsiyelere gerek yok .

Ben de 22 yaşındayım. Kendimi gerçekten güzel bulmuyorum. Yani sevdiğim bir kaç özellik var. Bunlarla kendimi seviyorum. Eminim iyi olduğun yetenekli olduğun bir şeyler vardır ama sen görünüşünü o kadar takmışsın ki bunun farkına bile varmamışsındır. Bazı şeyler beyinde biter. Bence psikolojik danışmanlık da alabilirsin, yardımı olabilir belki diye diyorum beni yanlış anlama lütfen. Çünkü hayatını etkiliyor sanırım bu.
Unutma bir söz vardır:
Güvenme malına bir kıvılcım yeter
Güvenme güzelliğine bir sivilce yeter.
Kendine iyi bak. Değer ver. Değiş. Bu durumu beğenmiyorsan değişmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…