361229 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Ağustos 2020 Mesajlar 1.734 Çözümler 13 30 Aralık 2021 #81 hadwiger dedi: Atatürk'ün emanetine sahip çıkmak. Genişletmek için tıkla... Çıkmaya çalışmak daha doğru olur. Maalesef çıkamıyoruz çünkü. Ülkeyi satıyorlar...
hadwiger dedi: Atatürk'ün emanetine sahip çıkmak. Genişletmek için tıkla... Çıkmaya çalışmak daha doğru olur. Maalesef çıkamıyoruz çünkü. Ülkeyi satıyorlar...
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 30 Aralık 2021 #82 361229 dedi: Çıkmaya çalışmak daha doğru olur. Maalesef çıkamıyoruz çünkü. Ülkeyi satıyorlar... Genişletmek için tıkla... Bazen ben de ümidi kesiyorum, ama sonra aklıma Atatürk'ün bu ülkeyi nasıl şartlar altında kurtardığı geliyor aklıma. Bir şekilde kendime motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Keşke ülkenin başındakilerin amacı da bizimkisiyle aynı olsa.
361229 dedi: Çıkmaya çalışmak daha doğru olur. Maalesef çıkamıyoruz çünkü. Ülkeyi satıyorlar... Genişletmek için tıkla... Bazen ben de ümidi kesiyorum, ama sonra aklıma Atatürk'ün bu ülkeyi nasıl şartlar altında kurtardığı geliyor aklıma. Bir şekilde kendime motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Keşke ülkenin başındakilerin amacı da bizimkisiyle aynı olsa.
Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2021 #83 The Witcher