Benim arkadaşa da sordum bu arada Telegramdan o da diyor artık bunları köle olarak sıfatlandıralım başka kaçarı yok diye.
O yüzden Reayayı artık tamamen köle olarak görüp öyle de muamele edeceğiz, bundan sonra Reayanın herhangi bir petine müsveddesine muhataplık kurmak yok madem bütün amelleri fıtratları bundan ibaret, kulluğunu etsinler bizlere artık.
Artık Reayadan hiçbir müsvedde-i mahlukat insanımsıyı düşünmeyeceğim, bunun artık akıl zayıflığı yada meleke yoksunluğu ile de alakası yok, bu iş iyice artık sadizme bağladı, bu yüzden pet muamelesi çekeceğim, artık hak ettikleri değerin üstünde bir değer vermek yok Reayaya, sapıtmaları da bu yüzden.
@Cruslan Geçen bilgilerini tazelemişsin bak UPDATE gelmişte misal 50 000 insan bir gecede diri diri gömülmüş gitmiş değil mi?
Neyin neye Update allahasen bir kişisel gelişim saçmalığıdır almış başını gidiyor, barbarsınız be kardeşim barbar.
Hiç olayı anlayacak idrak-i mealli yok be kardeşim, yaşın müsait değil bazı şeyleri anlamaya, bazı şeyleri anlamamaktaki ısrarcı hallerinde yaşının getirisinden, daha henüz sinirselin olgunlaşmadın çünkü, erişkinliğe adım atmadın 21 yaş hadisesine.
Kendince bir dünya yorumluyorsun, geriliği bağnazlığı yobazlığı cehaleti irrite ilkelliği ilericilik sanıyorsun.
Birbirini boğazlayan insanların yok mu? Hepiniz boğazlıyorsunuz birbirinize her türlü kötülüğü iğrençliği yapıyorsunuz.
Sana bilimselin anlatsam şurada neye anlayacaksın, sende anlamamakta ısrar olduktan sonra?
neyse herkesin bildiği gibi olsun, sadistler caniler mahlukatlar da her zaman baş tacı olsun.
Ne diyeyim.