Yaşamak için ABD vs Almanya

Almanya daha iyi. Hem Almanca öğrenirsin.

Almanya'daki sıkı düzene alışamayacağım için ikisi arasında ABD seçerdim, ama normalde favori farklı ülkem İngiltere. Oraya da bak derim.

Türkiye de de sıkı düzen var. Bizim avrasya kültürümüzden farkımız yok.

İnanmazsınız ama Türkiye'den sıkı düzen olarak çok farkı var. Türkiye'de ki gibi at koşturamazsınız Almanya'da.

Ben zaten Almanya'da daha iyi çekidüzen veririm. Almancamı geliştirir, orada yaşarım. ABD daha sıkı ve örgürlükler ülkesi değil. Japonya daha iyi olsada yine de yakın olduğu için Almanya. Ama bence Türkiye'de kalsam daha iyi.

İnanmassınız ama Türkiye'den sıkı düzen olarak çok farkı var. Türkiye'de ki gibi at koşturamassınız Almanya'da.
Ama tek sorun, orada sığınma talebinde bulunmuş, terör'den arananlar ve terör destekçileri var. Nasıl tolere edebilirim bilmiyorum ama orada siyaset konuşamam.

Neden peki hocam.

Neden hocam.

Neden hocam.

Neden hocam.

Rahat para kazanması kolay ve eğer azmedip disiplinli bir şekilde çalışırsan sosyal hayattan geri kalmazsan maddi ve manevi anlamda çok daha iyi konumlara gelme fırsatın (bana göre) var

Neden peki hocam.

Neden hocam.

Neden hocam.

Neden hocam.

Almanca biraz zor bir dil İngilizce seviyem gayet iyi Almanya'yı da seviyorum liseyi bitirdikten sonra yüksek ihtimalle zaten Almanya'ya gideceğim davetiyeyle ama Amerika'nın ekonomisi daha iyi ve oranın çevresi benim daha fazla hoşuma gidiyor özgürlükler ülkesi Almanya çok disiplinli bir ülke.

Amerikada eyaletler çok fark ediyor diye biliyorum. İkisi arasında seçim yapacak olsam Amerika derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…