Yaşamak için Kanada mı, Amerika mı?

e

• Oy verenlerin toplamı
    100
Vatandaşına sağladığı ekonomik refahtan bahsediyorum. Bizim borcumuz yok da ne oluyor?

Bizim nasıl borcumuz yok :) IMF'ye borç olmayınca borç olmuyor mu? O borçların ödenmesi için çoğunlukla İsviçre olmak üzere birçok ülkenin bankalarından borç alındı.

Bizim nasıl borcumuz yok :) IMF'ye borç olmayınca borç olmuyor mu? O borçların ödenmesi için çoğunlukla İsviçre olmak üzere birçok ülkenin bankalarından borç alındı.
Yok dediğim Amerika'nınkine göre(30 kat fark var). Yoksa ne kadar fazla olduğunu biliyorum.

Eski bir konuya yazıyorum kusura bakmayın ama yöneticiler şu başlığı "Yaşamak için Kanada mı, ABD mi? diye değişirse çok iyi olur. İnanın bana çok komik bir başlık ya. Aynı kıtada olan bir ülke adıyla kıta adı çok komik duruyor. Amerika bir kıtadır, ülke değil. ABD ise o kıtada bir ülkedir tıpkı Kanada, Arjantin, Brezilya, Şili, Panama vb. gibi. Lütfen ukalalık gibi algılamayın. Böyle çok konu açılmış bu hatayı belirtmek istedim o kadar.

Soruya cevap olarak; tercihlerinize göre değişir. Örneğin, ABD fırsatlar ülkesidir amaç buysa ABD, değilse Kanada gibi gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı