Yaşamak için tutunduğunuz dal ne?

@Silinen üye İleri de bir işe gir ve para biriktirip ameliyat ve tedavi olmaya bak bence

Sanırım kalp ritmi bozukluğunun tedavisi var.

Diğeri de ruhsal bozukluk galiba. Onu da yardım alarak çözersin

En azından senin hastalıklarının tedavisi yok.

Sonsuza kadar tedavisi olmayan kronik hasta olanlar var bu dünyada.

Herkes kendi derdini en büyüğü sanır. Bu arada kendine zarar vermek çok yanlış ve gereksiz. Sonuçta acısını sen çekiyorsun ve o vucutla yaşamak zorundasın. O yüzden zamana bırak ve çok kafana takma. Ortalama bir okul bitir ve ortalama bir işe girmeye bak

Babamın faktörüde burda oynuyor, ne kadar kızsamda bu Pazartesi beni yazılım+spor salonuna yazdıracak yani asosyal olduğumu düşünmeseler pc gitmese belki daha mutlu olurdum.
Kalp ritim bozukluğu psikolojik olduğundan dolayı daha yavaşlatmayı başaramadılar En hoş olanı ise bana OKB hastalığını koyan bir Türk Doktor değildir, 9. Ayımda ziyarete gelen yabancı doktordu...

Ölmekten korktuğum için yapmadığım o kadar planım var ki eğer ki hayata tutunamıyor olsa idim bütün aklıma gelen delilikleri yapardım. Ama yaşamak bana umut veriyor. Mesela yolcuğu çok severim. Yolculuk eder iken bir kenarda kestirirsin, uykun kaçmıştır. Güneşin ilk ışıklarını ıssız bir dağ altında gözlemlemeyi tecrübe edersin. Veya denizde bir süre yüzdükten sonra kumsala uzandığında dönen başın, gibi gibi. Yaşamak için tutunduğum bir dal yok. Ölüm den korkmak için bahanelerim var fakat o bahaneler ile de yaşanmıyor. Sanırsam yaşamadan ölmek istemiyorum.

Kalp ritim bozukluğu olan arkadaşım vardı ve tedavi olmuştu

Şans hastalık işte. Fazla kafaya takmamak lazım. Tedavisi var ise ona yoğunlaşacaksın. Yok ise en kötüsü o işte. Onunla yaşamayı öğrenmen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…