Yaşamaktan sıkıldım

Telefonum kırıldığından beri kitap okuyorum ve inan ki ne zaman biteceğini seçebileceğim bir film edasıyla okuduğum için hem zevk alıyorum hem de vaktimi kaliteli geçirmiş oluyorum, naçizane tavsiyem bu yönde. Başka bir yandan ise ileride düşündüğün bölümler zor bölümler, bunun için ne kadar çalıştığını belirtmemişsin ve bu bölümlerin istediği matematik cidden iyi düzeyde olmalı. Önünde 2 sene daha var, şimdiden TYT-AYT konularına başlayıp rakiplerinden bir tık ileride olabilirsin ve sıkıntını uzmanlaşmak istediğin alana göre giderebilirsin. Son sınıfa geçtiğin zaman eğer kendini ders anlamında geliştirirsen peşinden koşarlar, hele bir de deneme falan yapıldığı zaman adın ilk 10 içerisinde olduğu zaman ipini koparan kovalar seni. Madem tanınmak istiyorsun, bir yerden başlaman gerek.

Aynı duygular bende de var. Ama kendim onlardan daha yetenekli ve gelişmeye açığım. Onlar ise koyun sürüsü birbirini takip ediyor.

Terörist.

Bir aile her şeyi kurtarır, benim gerçekten sevebileceğim bir karım ve çocuğum olsaydı işte ben buna yaşamak derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…