Yaşamın ucuna yolculuk

Makaleler
1
Yer
İstanbul Bayrampaşa
Daha fazla  
Elinize incecik bir kitap alıyorsunuz ve kitabın sayfaları elinizde bir anda eskiyor. Sen bu kitapta empati mi kuracaksın yoksa dejavu mu yaşayacaksın? Umutsuz bir kadının yaşamına yolculuk yaparken incecik kitap bir solukta bitmeyecek. Bazen nefesini tutarak okuyacaksın. 😶 kendini kaybetme yeter. 🙂

*Aranızda dolaşmak için giyiniyorum, hem de iyi giyiniyorum. İyi giyinene iyi değer verdiğiniz için. İçgüdülerimi hiçbir işte uygulamama izin vermediğiniz için. Hiçbir çaba harcamadan bunları yapabiliyorum, bir şey yapıldı sanıyorsunuz. Yaşamım boyunca içimi kemirttiniz. Evlenizle. Okullarınızla. İş yerlerinizle. Özel ya da resmi kuruluşlarınızla içimi kemirttiniz. Ölmek istedim, dirilttiniz. Yazı yazmak istedim, aç kalırsın, dediniz. Aç kalmayı dendim, serum verdiniz. Delirdim, kafama elektrik verdiniz. Hiç aile olmayacak insanla bir araya geldim, gene aile olduk. Ben bütün bunların dışındayım. Şimdi tek konuğu olduğum bu otelden ayrılırken, hangi otobüs ya da tren istasyonuna, hangi havaalanı ya da hangi limana doğru gideceğimi bilmediğim bu sabahta, iyi, başarılı, düzenli bir insandan başka her şey olduğumu duyuyorum.

*Tezer özlü, yaşamın ucuna yolculuk.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı