Yaşanacak en kötü ülkeler hangileri?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afrika, Güney Amerika ülkeleri, Orta Doğu ülkeleri ve Hindistan, Çin, Pakistan.

Yazdığın cümleyi bir oku bakalım sen nasıl yazmışsın ? ''Biz de sizin yazdığını rahatça anlasak''.
Aklıma bu geldi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En kötü, yaşanmaz ülke Türkiye diyenler, sanırım Dünya'da en kötü hayata sahip olduğunu düşünen ergenlerdir. İlk önce halimize şükretmeyi öğrenmeliyiz.

Ben Somali ve Hindistan diyorum. Somali'yi korsanlar yönetiyor desem abartmış olmam. Kaçırma olayları, cinayet, açlık, susuzluk ne ararsan var.

Hindistan'ı ise milletinin pisliği yüzünden koyuyorum listeye. Zaten 1 milyarın üstünde bir ülkede yaşamak kolay değil. Üstüne üstlük bu kadar pis bir millet de oldukları için kesinlikle yaşanmaz bir ülke. O ülkede yaşamak için zengin olmak gerekiyor.

Hiç kimseye yalan demedim zaten.

Bir şey uydurdursam buna kanacak durumda milletimiz.

Son söz bana değilde bu duruma düşen kişilere demek daha mantıklı olur.
Dostum, söylediğim sözü üzerine alınıyorsan alın, bahsettiğim kategoriye giriyorsan o söz senin için de geçerli. Her iki taraf için de geçerli bu. Yani gelip benim dinime 'yalan,İslama kanıyorlar' vs. gibi sözler kimse kullanamaz. Ben nasıl sizlere bu tarz cümleler kurmuyorsam karşı taraftan da beklerim aynısını. Yanlış bir davranıştı yaptığın. O cümleyi kullanarak onlardan bir farkın kalmadı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…