Yaşanan son olaylardan sonra Saraybosna ziyareti yapılmalı mı?

Enis İ

Hectopat
Merhaba,

Bir Türk genci Saraybosna'da Afgan çete tarafından kaçırılmış. Ekim sonu saraybosnaya gitmeyi planlıyordum fakat bu olay beni biraz rahatsız etti. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz neler? Saraybosna veya Belgrad'a gidecektim ikisine de bakıyorum ama bu son yaşanan olaydan sonra Belgrad'a gideceğim galiba.

Son zamanlarda Saraybosna/Belgrad'a giden varsa tavisyelerde bulunurlarsa ve kısaca deneyimlerinden bahsederlerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben bu algıyı Meksika Brezilya gibi yerlerde gezenlerde bıraktım, bazı olaylar yaşansada herkes yaşayacak diye bir durum yok ki? Neden gitmeyesin.

Türk adam da illegal yollardan Avrupa'ya kaçmaya çalışıyormuş öyle de diyorlar. Herhalde kalabalık yerlerden çok ayrılmazsam bir sorun olmaz. Teşekkürler

Türk adam da illegal yollardan Avrupa'ya kaçmaya çalışıyormuş öyle de diyorlar. Herhalde kalabalık yerlerden çok ayrılmazsam bir sorun olmaz. Teşekkürler.

Hocam dışarıdan ufak yerlerden yerken dikkat et.

Hocam yazın gitmiştim balkanlara gayet güvenli yerler gece 3-4 demeden bosna da belgrad’ta ve kotor da gezdim hiç problem olmadı. Bu arkadaşın durumu söylenene göre yasadışı bir işe bulaşmış sanırım.

Teşekkürler. Biletlerimi aldım sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…