Yaşanılacak şehir önerisi

ardazzers3

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Hatay'dayız ve buranın sıcağı yoruyor. İnşaat işiyle uğraşıyoruz fakat merkezde değiliz. Biz de artık biraz daha batıya gidelim diyoruz. Balıkesir'de amcam var, Bandırma'da, orasını tam gezmedim ama güzel bir yer gibi bilemiyorum. Yani gece hayatı, havası, işi, biraz da gelişmiş yerler güzel olur bizim için. Ailem Bandırma'ya sıcak bakıyor da ben pek sevemedim. Büyükşehir hariç saydıklarımdan bir yer var mı bildiğiniz? (Büyükşehir olmasın.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyükşehir olmasın diyorsanız, Ankara'ya da yakınlığı sebebiyle Kırıkkale'yi öneririm rahatlıkla. İnşaat işi hiç bitmiyor.

Büyükşehir olmasın diyorsanız, Ankara'ya da yakınlığı sebebiyle Kırıkkale'yi öneririm rahatlıkla. İnşaat işi hiç bitmiyor.
kanka yok be deniz olsaydı guzel olurdu izmir nasıl ilçeleri falan?

@ardazzers3 İzmir Büyükşehir. Ve belediyesi iyi değil sosyal medyadaki videolardan göründüğüne göre. İlçelerine ise yorum yapamayacağım.

Buyuksehir olmayacaksa Uşak tercih edilebilir. İzmir'e de yakın ama epey küçük bir şehir olduğunu unutamamak gerek.

İzmir derim fakat 2024 seçimlerinden sonra gitmenizi öneririm.

İzmir, Eskişehir, Muğla. Eskişehir hakkında çok atıp tutarlar fakat gidip görsen en "sarhoş" insanının bile çok kibar ve medeni olduğunu fark edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…