Selamünaleyküm bundan 1 ay öncesine kadar modemden TV'ye kablo çektim, net geliyordu.
1 ay sonra bağlı gözüktüğü halde internet gelmemeye başladı TV'ye servisini çağırdım bunun sağlayıcımdan kaynaklı olduğunu söylediler. 60 TL bir ücret aldılar tarafımdan sonra sağlayıcımın müşteri hizmetleri ile görüştüm. TTNET kullanan arkadaşımda oyunlarda 50-60 arası bende ise 70 80 arası ve ani ping dropları yiyorum oyunlarda 300 500 600 800 şeklinde. Modeme kimse bağlı değil, formatını bile yeni attım bilgisayarımın. Modem markası Netmaster 401_v
25 30 dakika modemi kapattım ısınması da mevcut tabii ki. Açtıgımda yeniden ani ısınmaları oldugunu gözlemledim. Download upload hızım normal. Sadece ping sorunu yaşıyorum, TV'ye kablolu bağlanamıyorum. Kablosuzda denediğimde 30 dakika, 1 saat sonra kopmalar yaşıyorum güçlendirici olduğu halde. Aşağıdaki resimlerde görebilirsiz testlerimi, tracertlerimi. Müşteri hizmetleri bana kablolalarımda sorun olsa alt yapımda sorun olsa kopmalar hız düşüklüğü vs. sorunlar yaşıyabileceğimin ve hat değerlerimin düzgün olduğunun bilgisini verdi. Tek çağrem modem kaldı. Bu durumda yardımlarınızı bekliyorum sevgili abilerim, kardeşlerim. Şimdiden teşekkür ederim herkese yardımları için.