botstepz Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 4.262 Makaleler 1 Çözümler 9 25 Mayıs 2022 #11 Başkalarını bilmem ama siz kendi konunuzda bayağı saçmaladınız. Gerçeklikten uzak ve insanların milli duygularını hor görecek tarzda yorumlar yaptınız. Eğer ki sizin konunuza bakarak birileri ceza alacaksa bu kişi kesinlikle siz oluyorsunuz.
Başkalarını bilmem ama siz kendi konunuzda bayağı saçmaladınız. Gerçeklikten uzak ve insanların milli duygularını hor görecek tarzda yorumlar yaptınız. Eğer ki sizin konunuza bakarak birileri ceza alacaksa bu kişi kesinlikle siz oluyorsunuz.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.155 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #12 Yaşa değil, akıl yaşına bakarım. Sırf yaşı küçük diye yardım etmemezlik yapmam, yapılması gereken de budur.
Yaşa değil, akıl yaşına bakarım. Sırf yaşı küçük diye yardım etmemezlik yapmam, yapılması gereken de budur.
3 370335 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.132 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Mayıs 2022 #13 Emma Stone dedi: Yaşa değil, akıl yaşına bakarım. Sırf yaşı küçük diye yardım etmemezlik yapmam, yapılması gereken de budur. Genişletmek için tıkla... Lafım size değil yapanlara zaten.
Emma Stone dedi: Yaşa değil, akıl yaşına bakarım. Sırf yaşı küçük diye yardım etmemezlik yapmam, yapılması gereken de budur. Genişletmek için tıkla... Lafım size değil yapanlara zaten.
Emma Stone Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 7.155 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2022 #14 Silinen üye dedi: Lafım size değil yapanlara zaten. Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmadım bende zaten, sadece böyle bir durumda sergilediğim tavırdan bahsettim.
Silinen üye dedi: Lafım size değil yapanlara zaten. Genişletmek için tıkla... Üstüme alınmadım bende zaten, sadece böyle bir durumda sergilediğim tavırdan bahsettim.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 25 Mayıs 2022 #15 Ayni sey büyükler icin de gecerli olmali bence. 40 yasindayim diye dede muamelesi görmek beni geriyor
Ayni sey büyükler icin de gecerli olmali bence. 40 yasindayim diye dede muamelesi görmek beni geriyor