Yaşım kızdan küçük olduğu için reddedildim

Daha fazla  
Aslında böyle durumlarda yola bakmak gerektiğini iyi bilirim ancak spor salonunda bir kız vardı ve bayağı hoşuma gidiyordu, bir şekilde sohbet başlattım derken yaşımı sordu ben de yaşımı söyledim. Aramızda 4 yaş varmış, güldü ablan yaşındayım ben senin dedi. Hatta direk ablanım dedi. Ben de umursamadım tabii kahve teklifimi de reddetti, spordan spora görüşürüz artık dedi. Ben de öyle kaldım, sizce zorlamalı mıyım?

Not: Kızdan Instagram'ını aldığım hâlde onaylamadı öyle bekliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yaşınızdan dolayı karşı taraf sizi küçük görüyor ve reddediyorsa bence en iyisi şansımızı zorlamayıp, kendimizi düşürmemek olur. Kendisi bilir, yeni insanlara yelken açalım.

Bende öyle düşünmüştüm ama ne bileyim zorlamak geldi bir an içimden teşekkürler görüşünüz için.

Kız seni kardeşi olarak görüyor hâlâ nasıl tavlarım diye düşünüyorsun. Azıcık kendine saygın olsun.
Kardeş olarak görüyor değil daha arkadaş olarak bile görmemişti 2. Kez konuşmamda yaşımı sordu ve tabii düşündüm çünkü bence yaş önemli değildi ama dediğiniz gibi kişisel saygı önemli onu da korumak gerek.

Rica ederim, böyle durumlarda işleri zorlamak sadece karşı tarafın gözünde sizin değerinizi düşürür. İlginizin kalmadığını ona göstermek ve pusulayı başka yöne doğru çevirmek sizi üste çıkarır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…