letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.189 Çözümler 9 Yer Saratov 5 Şubat 2021 #21 rasgelekullanici35 dedi: Lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun... Genişletmek için tıkla... Aynen karşim ironi değil bunu ciddiye alan var mı cidden?
rasgelekullanici35 dedi: Lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun... Genişletmek için tıkla... Aynen karşim ironi değil bunu ciddiye alan var mı cidden?
methz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 8 5 Şubat 2021 #22 rasgelekullanici35 dedi: Lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun... Genişletmek için tıkla... Zula eskort yazıyor hocam ironi olmama ihtimali var mı sizce
rasgelekullanici35 dedi: Lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun lütfen ironi olsun... Genişletmek için tıkla... Zula eskort yazıyor hocam ironi olmama ihtimali var mı sizce
rasgelekullanici35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.080 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #23 letmenow dedi: Aynen karşim ironi değil bunu ciddiye alan var mı cidden? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam bazen foruma böyle isimlendiremeceğim yaratıklar geliyor, mesaj sayınızı görmedim.
letmenow dedi: Aynen karşim ironi değil bunu ciddiye alan var mı cidden? Genişletmek için tıkla... Ne bileyim hocam bazen foruma böyle isimlendiremeceğim yaratıklar geliyor, mesaj sayınızı görmedim.
Lahmacun01 Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #24 12 ay çok gereksiz bir rakam. Biraz daha az olabilirmiş süresi.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.189 Çözümler 9 Yer Saratov 5 Şubat 2021 #25 Lahmacun01 dedi: 12 ay çok gereksiz bir rakam. Biraz daha az olabilirmiş süresi. Genişletmek için tıkla... 12 Ay çok fazla 12 gün falan olmalıydı.
Lahmacun01 dedi: 12 ay çok gereksiz bir rakam. Biraz daha az olabilirmiş süresi. Genişletmek için tıkla... 12 Ay çok fazla 12 gün falan olmalıydı.
Lahmacun01 Picopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 5 Şubat 2021 #26 letmenow dedi: 12 ay çok fazla 12 gün falan olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam gün değil ay olması daha iyi fakat 1-2 ay verseler daha iyi olurmuş.
letmenow dedi: 12 ay çok fazla 12 gün falan olmalıydı. Genişletmek için tıkla... Hocam gün değil ay olması daha iyi fakat 1-2 ay verseler daha iyi olurmuş.
Ezekiel Morningstar Kilopat Katılım 17 Temmuz 2016 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #27 Riot dediğimiz firma E-Spor ile uğraşan herkesi el üstünde tutan bir firma. Eminim ki detaylı incelemeden sonra gayet yerinde bir karar verilmiştir. Ki zaten karar hatalıysa kısa sürede yasaklama sona erecektir.
Riot dediğimiz firma E-Spor ile uğraşan herkesi el üstünde tutan bir firma. Eminim ki detaylı incelemeden sonra gayet yerinde bir karar verilmiştir. Ki zaten karar hatalıysa kısa sürede yasaklama sona erecektir.
reinsy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 1.616 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #28 Bence hile değil o rankdaki kişileri izlersen hepsini hile sanarsın zaten adam iyi oynuyor ve kıskanıyorlar bence.
Bence hile değil o rankdaki kişileri izlersen hepsini hile sanarsın zaten adam iyi oynuyor ve kıskanıyorlar bence.
letmenow Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 4.189 Çözümler 9 Yer Saratov 5 Şubat 2021 #29 reinsy dedi: Bence hile değil o rankdaki kişileri izlersen hepsini hile sanarsın zaten adam iyi oynuyor ve kıskanıyorlar bence. Genişletmek için tıkla... Aynen, kocaman e-spor organizasyonu Nisayı kıskanacak anladım.
reinsy dedi: Bence hile değil o rankdaki kişileri izlersen hepsini hile sanarsın zaten adam iyi oynuyor ve kıskanıyorlar bence. Genişletmek için tıkla... Aynen, kocaman e-spor organizasyonu Nisayı kıskanacak anladım.
Yagmo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 1.231 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #30 letmenow dedi: Aynen, kocaman e-spor organizasyonu nisayı kıskanacak anladım. Genişletmek için tıkla... Organizsyon mu? Madzzy'nin ağlamasına incelemeye alındı.
letmenow dedi: Aynen, kocaman e-spor organizasyonu nisayı kıskanacak anladım. Genişletmek için tıkla... Organizsyon mu? Madzzy'nin ağlamasına incelemeye alındı.