Yaşınız kaç ve günde kaç saat bilgisayar ile uğraşıyorsunuz?

19. Haftaiçi işte çalıştığım için günde 2 3 saat. Haftasonu izinliyim rahat 10 saat vardır.

3-12 yaş arası günde 1 saat, dışarıda arkadaşlarla saklambaç, futbol, basket, kovalamaca, taş savaşı, ağaçlarda meyve ve yemiş varsa nasıl indiririz planları, bisiklet/paten, köstebek/kertenkele/yılan yakalama, arada peynir/domates/yoğurt/tahin/bal ekmek üstü tırtıklayıp mevsime ve hava kararmasına bağlı eve dönüş.

12-15 yaş : Ders çalışma ve kurcalama ile günde 2 saat.

15-17 yaş : O zamanlar progamer kelimesi bulunmamıştı. Quake 2 ve sonrasında CS'den para kazanıyorduk. Günde 6 ile 18 saat. (Evet onsekiz saat.)

18-19 yaş : Günde 4 saat.

19-38 yaş : Meslek ve iş sebebiyle, sabah esnemeleri, kahvesi, sigarası ve akşamdan kalmalığa bağlı olarak gerekli diğer eylemlerden sonra, bilgisayarı kapatmışsam yüzümü yıkadıktan sonra açıyorum, genelde kapatmıyorum, yapılması gereken çizimler/araştırmalar/kontroller, müzik/film gibi unsurlarla, kızımla ilgilenmiyorsam veya misafirim yoksa, dışarıda bir plan yoksa toplantı/buluşma/yürüyüş/basket, okunacak kitap veya elde çizilecek bir şeyler ve ev işleri çamaşır/bulaşık/yemek/temizlik/alışveriş yapmak gibi, günde 8-16 saat arası değişiyor.*

* Internetten yemek siparişi nadir veririm, alışverişlerimi gidip kendim yaparım. Yoksa 70-80kg olarak değil 200kg olarak yaşamaya sebep olur ve bu benim için hiç mantıklı değil.

15 yaşımdayım okul zamanlari 5'ten 12ye kadar hafta sonları oglen 12'den 1e kadar.

Keşke sizin kadar durabilsem, aralıklı olarak 10 saati geçmiyor yaş 24

Yaş 23, çalıştığım için akşamları oynuyorum. Günde üç, dört saat kadar. Hafta sonu altı veya sekiz saat kadardır.

19 yaşımdayım ve ne kadar PC başında olduğumu bilmiyorum ama arada sırada uzaklaştığım ve çime bastığım kesin.

13 yaşındayım ve günde yaklaşık 4 saat bilgisayar başında duruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…