Yaşlı insanlara saygı duymuyorum

Yaşlılar bu ülkenin daha eski hallerini yaşadılar, değişik iktidarları tecrübe ettiler, daha fazla insan çeşidi gördüler. Bir de bu açıdan bakalım olaya.

Saygı duymayabilirsiniz ama unutulmaması gereken bir şey var. Ölmezsek bir gün hepimiz yaşlı biri olacağız.

Katılıyorum geçende bir genç gene yer vermedi diye paylaşıldı ve çocuk "abla okuldan geliyorum ben de çok yordugundum diyor" hatta kadın yaşını felan soruyor 20 yaşındaymıs kimse kimseye yer vermek zorunda değil ben de katılıyorum arkadaşa.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşlılar bu ülkenin daha eski hallerini yaşadılar, değişik iktidarları tecrübe ettiler, daha fazla insan çeşidi gördüler. Bir de bu açıdan bakalım olaya.
Yaşadıkları tecrübeleri birleştirip bir sonuç çıkaramamaları sorun.

Boşver yaşlıları kafaları iyi çalışmıyor. Minübüs te yer istedi vermedim. Gitti ordan birine söyledi beni zorla kaldırdı. Tamam dedim sıkıntı yok garip olan da burda zaten. Yaşlı teyze beni kaldırttı. 2 3 yaşlarında bi çocuk var benim yerime onu oturttu. Yinede saygım var saygım olmasa hayatında hiç duymadığı şeyler söylerdim ona orada...

Çocukta onun çocuğu zaten.

Her insana ilk olarak saygı ile yaklaşmalısınız. Ama hareketleri, tavırları, konuşmaları o saygıyı hak etmediklerini gösteriyorsa o zaman saygı duymayabilirsiniz. İnsanın cinsiyeti, yaşı bu konuda önemli değil bece.

Ailen düzgün eğitilip sanada düzgün eğitim verseydi saygı duyardın sende o yaşlara gelince anlıycan.

Ailen düzgün eğitilip sanada düzgün eğitim verseydi saygı duyardın sende o yaşlara gelince anlıycan.

Ben otobüste ayakta duramayacak insanlara tabii ki yer veririm. Bu bir çocukta olabilir. Hastalıktır anlarım. Fakat ayakta dimdik duran 60 yaşındaki birine yer vermem.
Zaten saygıları gençlere olsa şu an çok daha iyi bir yerdeydi ülkemiz. Saygı zorunluluk değildir benim fikrimce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…