Yaşlıyken yalnız olmak nasıl bir his?

860822

Picopat
35 yaş üstü olup hiç sevgilinin, partnerinin olmamış olması nasıl bir his?

Senin yaş kaç?

Dışardan gördüğüm kadarıyla bahsettiğin tipler genelde aile evinde olduğu için, hayatında bir şeyin eksik olmadığını, önüne her şeyin hala annesi tarafından koyulmasından dolayı eksiklik hissetmediği kişiler oluyor.

"Aile kuramadım, bir evin direği olamadım şu yaşıma kadar" diye durumun farkında olan insanlar da çok geçmeden yoluna koyuyor işleri. Bir kadın bulup evlenmek zor değil çünkü, zor olan bunu sağlıklı şekilde sürdürmek.

Bir deliğe girmek bence marifet değil. Parayla bile elde edebilirsin. Çok bir şey kaybediyormuş gibi düşünmemeli. Evet 35 yaşına kadar yaşanması, tecrübe edinmesi gereken bir şey. Fakat bu tecrübe sevdiğin, değer verdiğin biri ile değil de parayla elde ettiğin bir şeyse iğrenç.

Eğer vasıfsız ve yoksul bir ailen varsa sen de hayatta 20 yaşında kel kalmış 40 yaşına gelmiş hala aile evinde kalan hiçbir sosyal hayatı olmayan, risk almamış, erkeklik dürtülerini baskılamış bir akıllı bıdık veyahut nice guy olarak geçirmişsen berbat bir şey.

@Cursor geleceğim aynen böyle olacak, askere gidip askerde mi kalsam acaba?

@Cursor geleceğim aynen böyle olacak, askere gidip askerde mi kalsam acaba?

Zaten anlattığım koşullarda büyüdüysen kısaca önünde 5 yol var.

1. yol: Keko/kanzi olmak.

2. yol: Nice guy.

3. yol: İntahar, depresyon.

4. yol: Akademik anlamda başarılı olmak (günümüzde mantıklı değil zaten Türkiye'de her şey sınıfsal oldu, network de çok önemli)

5. yol: Narsist, sosyopatlık veyahut Dark triad dediğimiz şeylere sahip olmak ki bana kalırsa aralarından en önü açık bu yol çünkü en azından kendi dünyanda yaşamış oluyorsun.

@Cursor doğduğumdan beri depresyonluyum. Her şeyden nefret ediyorum ve sadece kendimi önemsiyorum, aynı zamanda kendimden nefret ediyorum. Ailem vasıfsız, ben de vasıfsızım. Fakirim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…