B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #11 EnDirekt dedi: O kadar art arda Yasuo pickleyebilmen daha ilgi çekici geldi bana açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bufflandıktan sonra alamadım fazla.
EnDirekt dedi: O kadar art arda Yasuo pickleyebilmen daha ilgi çekici geldi bana açıkçası. Genişletmek için tıkla... Bufflandıktan sonra alamadım fazla.
ToplayıcıBronuz Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 378 Çözümler 1 5 Nisan 2021 #12 BitikBirİnsanEvladı dedi: Arkadaşlar Yasuo mainim sizce istatistiklerim nasıl? https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/champions/yasuo/tr/Yasuonun+Hiddeti Genişletmek için tıkla... Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Arkadaşlar Yasuo mainim sizce istatistiklerim nasıl? https://www.leagueofgraphs.com/tr/summoner/champions/yasuo/tr/Yasuonun+Hiddeti Genişletmek için tıkla... Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #13 ToplayıcıBronuz dedi: Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu. Genişletmek için tıkla... Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op.
ToplayıcıBronuz dedi: Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu. Genişletmek için tıkla... Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op.
eralpinho Hectopat Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 236 Çözümler 1 Yer West Side Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #14 Ortalama bir Yasuo istatistiği. Eh yani.
HamzaKaya* Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 1.258 Çözümler 4 5 Nisan 2021 #15 BitikBirİnsanEvladı dedi: Master alayım r basam Q atam penta atam Win alayım Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op. Genişletmek için tıkla... Vallahi LoL oynarken aşırı sinirleniyordum Master sayesinde az da olsa eğleniyordum sonradan bıraktım.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Master alayım r basam Q atam penta atam Win alayım Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op. Genişletmek için tıkla... Vallahi LoL oynarken aşırı sinirleniyordum Master sayesinde az da olsa eğleniyordum sonradan bıraktım.
E EnDirekt Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #16 BitikBirİnsanEvladı dedi: Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op. Genişletmek için tıkla... Elon ne?
BitikBirİnsanEvladı dedi: Bence Yasuo daha çok tercih edilmeli bu sezon cidden op. Genişletmek için tıkla... Elon ne?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #17 eralpinho dedi: Ortalama bir Yasuo istatistiği. Eh yani. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama lanede cidden 2V1 oynuyorum 300K yüzünden mi acaba? EnDirekt dedi: Elon ne? Genişletmek için tıkla... Gümüş stuck kaldım hocam takıma çok troll geliyor bu aralar.
eralpinho dedi: Ortalama bir Yasuo istatistiği. Eh yani. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama lanede cidden 2V1 oynuyorum 300K yüzünden mi acaba? EnDirekt dedi: Elon ne? Genişletmek için tıkla... Gümüş stuck kaldım hocam takıma çok troll geliyor bu aralar.
E EnDirekt Femtopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2021 #18 BitikBirİnsanEvladı dedi: Neden bilmiyorum ama lanede cidden 2V1 oynuyorum 300K yüzünden mi acaba? Gümüş stuck kaldım hocam takıma çok troll geliyor bu aralar. Genişletmek için tıkla... Eğer oyuna hakimsen meta ya göre pick yap golda kadar yükselirsin.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Neden bilmiyorum ama lanede cidden 2V1 oynuyorum 300K yüzünden mi acaba? Gümüş stuck kaldım hocam takıma çok troll geliyor bu aralar. Genişletmek için tıkla... Eğer oyuna hakimsen meta ya göre pick yap golda kadar yükselirsin.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 5 Nisan 2021 #19 ToplayıcıBronuz dedi: Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama yone berbatım bir türlü şu e skilline alışamadım adamlardan kaçtım zannedip e basıyorum. EnDirekt dedi: Eğer oyuna hakimsen meta ya göre pick yap golda kadar yükselirsin. Genişletmek için tıkla... Metada şuan yasuoda var bufflandıktan sonra çar vurmaya başladı
ToplayıcıBronuz dedi: Yone oyna daha sağlam Yasuo tarih oldu. Genişletmek için tıkla... Neden bilmiyorum ama yone berbatım bir türlü şu e skilline alışamadım adamlardan kaçtım zannedip e basıyorum. EnDirekt dedi: Eğer oyuna hakimsen meta ya göre pick yap golda kadar yükselirsin. Genişletmek için tıkla... Metada şuan yasuoda var bufflandıktan sonra çar vurmaya başladı
Lindamca Picopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 807 5 Nisan 2021 #20 Garen ile 10 maç bronzlarla oyna. İlk bindesin.