bilinmeyenadwo Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar antrenman modunda her gün 30 dk çalışıyorum ama bir türlü maçta yapamıyorum. Adamı zıplattıktan sonra minyona E, Q yapıp R atamıyorum, sizce sorun ne? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2024
Arkadaşlar antrenman modunda her gün 30 dk çalışıyorum ama bir türlü maçta yapamıyorum. Adamı zıplattıktan sonra minyona E, Q yapıp R atamıyorum, sizce sorun ne?
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #2 Doğru söylemek gerekirse sen yanlış yapıyorsun yada yavaş yapıyorsun.
bilinmeyenadwo Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 mitkaan dedi: Doğru söylemek gerekirse sen yanlış yapıyorsun ya da yavaş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlışımı anladım adamı direk havaya sıçrattıktan sonra direk yapmaya çalışıyordum beklemek lazımmış mitkaan dedi: Doğru söylemek gerekirse sen yanlış yapıyorsun ya da yavaş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir de keyblade yapmak için 1.33 mü olması lazım Qnun Son düzenleme: 11 Aralık 2024
mitkaan dedi: Doğru söylemek gerekirse sen yanlış yapıyorsun ya da yavaş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Tamam yanlışımı anladım adamı direk havaya sıçrattıktan sonra direk yapmaya çalışıyordum beklemek lazımmış mitkaan dedi: Doğru söylemek gerekirse sen yanlış yapıyorsun ya da yavaş yapıyorsun. Genişletmek için tıkla... Bir de keyblade yapmak için 1.33 mü olması lazım Qnun
mitkaan Femtopat Katılım 29 Kasım 2024 Mesajlar 168 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 bilinmeyenadwo dedi: Tamam yanlışımı anladım adamı direk havaya sıçrattıktan sonra direk yapmaya çalışıyordum beklemek lazımmış Bir de keyblade yapmak için 1.33 mü olması lazım Qnun Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 1.25 attack speed yetiyor olmalıydı, hatalı olabilirim.
bilinmeyenadwo dedi: Tamam yanlışımı anladım adamı direk havaya sıçrattıktan sonra direk yapmaya çalışıyordum beklemek lazımmış Bir de keyblade yapmak için 1.33 mü olması lazım Qnun Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam 1.25 attack speed yetiyor olmalıydı, hatalı olabilirim.
bilinmeyenadwo Centipat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #5 mitkaan dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 1.25 attack Speed yetiyor olmalıydı, hatalı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok kral 1.33 aşağısına inmiyor.
mitkaan dedi: Yanlış hatırlamıyorsam 1.25 attack Speed yetiyor olmalıydı, hatalı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Yok kral 1.33 aşağısına inmiyor.