1v1 atarken karşımdaki yasuo E+Q kombosundan hemen sonra tekrar Q yeteneğini kullanıyor. Ben böyle bir hile görmedim. Bu bir bug ise de neden hala düzeltilmediğini anlamadım. Riot desteğe bilet yolladım ona da bot cevap verdi. Ben de buraya yazmaya karar verdim. Kanıtları da aşağıdaki videolarda. Düşünce sizin.
1v1 atarken karşımdaki yasuo E+Q kombosundan hemen sonra tekrar Q yeteneğini kullanıyor. Ben böyle bir hile görmedim. Bu bir bug ise de neden hala düzeltilmediğini anlamadım. Riot desteğe bilet yolladım ona da bot cevap verdi. Ben de buraya yazmaya karar verdim. Kanıtları da aşağıdaki videolarda. Düşünce sizin.
Birincisi aşağıda bir video yok. İkincisi biletinize eğer bot cevap verdiyse o botun altında bir "response" kısmı var oraya tekrar sorununuzu yazarak bir insanla iletişime geçebilirsiniz.
Yasuo saldırı hızına bağlı olarak Q yeteneğinde bekleme süresi değişikliği alıyor. Saldırı hızı artarsa Q'nun bekleme süresi düşer. En fazla 1.33 saniyeye kadar düşebilir.
Bunun dışında Q'nun gelmesine yarım saniye civarı varken Yasuo E yeteneğini kullanınca Q'sunun bekleme süresi sıfırlanıyor ve haliyle yarım saniye varken de E+Q yapabilir.
Mobilde olduğum için çok detaylı yazamadım bilgisayara geçersem isteğe göre tüm kombinasyonlarını yazabilirim.
Karşındaki adam iyi oynuyor demek ki, 1,33 saniye olunca saldırı hızı, pingin de düşükse olası bir durum ben de yapıyorum. Video olmadan tam birşey yazamayız ama.