gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #1 Karın boşluğuma veya bacağıma koyarak yatakta uzanırken laptop kullanabileceğim bir stant arıyorum tavsiyeniz var mıdır? Şöyle bir şey buldum ama uzun kullanımda ağrıtır mı diye bir düşünmedim değil. https://www.hepsiburada.com/mas-escrito-lima-diz-ustu-sabit-bilgisayar-yukseltici-esel220-p-HBCV00000CQ6WK?magaza=KAP%C4%B0TAL
Karın boşluğuma veya bacağıma koyarak yatakta uzanırken laptop kullanabileceğim bir stant arıyorum tavsiyeniz var mıdır? Şöyle bir şey buldum ama uzun kullanımda ağrıtır mı diye bir düşünmedim değil. https://www.hepsiburada.com/mas-escrito-lima-diz-ustu-sabit-bilgisayar-yukseltici-esel220-p-HBCV00000CQ6WK?magaza=KAP%C4%B0TAL
K kesikparmak Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 528 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #2 Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam - Fiyatı, Yorumları Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam - Fiyatı, Yorumları Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.360 Çözümler 22 6 Eylül 2025 #3 kesikparmak dedi: Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam - Fiyatı, Yorumları Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben de bunu kullanıyorum; https://www.hepsiburada.com/mobezzo-laptop-sehpasi-seyyar-kahvalti-masasi-katlanir-calisma-sehpasi-atlantik-cam-p-HBCV00001XPTD0?magaza=KADIN%20G%C4%B0R%C4%B0%C5%9E%C4%B0MC%C4%B0%20VE%20%C3%9CRET%C4%B0M%20KOOPERAT%C4%B0F%C4%B0
kesikparmak dedi: Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam - Fiyatı, Yorumları Bofigo Portatif Katlanır Laptop Sehpası Tablet Telefon Tutuculu Laptop Sehpası Çam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Ben de bunu kullanıyorum; https://www.hepsiburada.com/mobezzo-laptop-sehpasi-seyyar-kahvalti-masasi-katlanir-calisma-sehpasi-atlantik-cam-p-HBCV00001XPTD0?magaza=KADIN%20G%C4%B0R%C4%B0%C5%9E%C4%B0MC%C4%B0%20VE%20%C3%9CRET%C4%B0M%20KOOPERAT%C4%B0F%C4%B0
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #4 nekope dedi: Ben de bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kesikparmak dedi: Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Genişletmek için tıkla... Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır?
nekope dedi: Ben de bunu kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... kesikparmak dedi: Bence masa kullan. Ben senelerdir kullanıyorum çok memnunum. Aşağıda örnek olarak gönderiyorum. Genişletmek için tıkla... Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır?
Murim World Centipat Katılım 24 Eylül 2024 Mesajlar 635 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #5 valla ben bunun aynısını aktif olarak kullanıyorum Katlanabilir Masa Tepsisi Yatak Başucu Dizüstü Bilgisayar Masası Ev Yatağı Basit Masa Katlanır Mobil, Yüksekliği Ayarlanabilir 4 Tekerlekli Tekerlekli Dizüstü Bilgisayar Masası Yatak Başucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
valla ben bunun aynısını aktif olarak kullanıyorum Katlanabilir Masa Tepsisi Yatak Başucu Dizüstü Bilgisayar Masası Ev Yatağı Basit Masa Katlanır Mobil, Yüksekliği Ayarlanabilir 4 Tekerlekli Tekerlekli Dizüstü Bilgisayar Masası Yatak Başucu : Amazon.com.tr: Bilgisayar
nekope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.360 Çözümler 22 6 Eylül 2025 #6 gud dedi: Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu yurtlar hapishane mi ya kimse bir şey sokamıyor. Allah düşürmesin.
gud dedi: Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bu yurtlar hapishane mi ya kimse bir şey sokamıyor. Allah düşürmesin.
K kesikparmak Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 528 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #7 gud dedi: Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayaklar katlanıyor. Valizin en altına katla koy.
gud dedi: Yurtta kullanacağım da bunu sokabilir miyim sanmıyorum daha küçük bir şey var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ayaklar katlanıyor. Valizin en altına katla koy.
gud Hectopat Katılım 5 Mart 2021 Mesajlar 830 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2025 #8 nekope dedi: Bu yurtlar hapishane mi ya kimse bir şey sokamıyor. Allah düşürmesin. Genişletmek için tıkla... kesikparmak dedi: Ayaklar katlanıyor. Valizin en altına katla koy. Genişletmek için tıkla... Yurt olmasa da oyun oynuyorum masaya koyarsam düz hava alamaz gibi geldi onun için nasıl yapıyorsunuz?
nekope dedi: Bu yurtlar hapishane mi ya kimse bir şey sokamıyor. Allah düşürmesin. Genişletmek için tıkla... kesikparmak dedi: Ayaklar katlanıyor. Valizin en altına katla koy. Genişletmek için tıkla... Yurt olmasa da oyun oynuyorum masaya koyarsam düz hava alamaz gibi geldi onun için nasıl yapıyorsunuz?
K kesikparmak Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 528 Çözümler 1 6 Eylül 2025 #9 gud dedi: Yurt olmasa da oyun oynuyorum masaya koyarsam düz hava alamaz gibi geldi onun için nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ona bir şey diyemem. Laptopta oyun oynamıyorum ben.
gud dedi: Yurt olmasa da oyun oynuyorum masaya koyarsam düz hava alamaz gibi geldi onun için nasıl yapıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Ona bir şey diyemem. Laptopta oyun oynamıyorum ben.