Yatay geçiş ile hukuk fakültelerine geçiş ihtimali var mıdır?

xkıralTRx

Femtopat
Daha fazla  
Bu sene eşit ağırlıkta 19k sıralama yaptım ve hedefim olan Anadolu Üniversitesi hukuk tutmayacak (geçen sene 11k ile kapattı). Tercih yapıp Hukuk'a yerleşeceğim. İlk sene sıkı tutup ortalama kasarsam, yatay geçiş ile Anadolu Hukuk'a veya osmangazi Hukuk'a (geçen sene 13K ile kapattı) yerleşme ihtimalim var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sene eşit ağırlıkta 19k sıralama yaptım ve hedefim olan Anadolu Üniversitesi hukuk tutmayacak (geçen sene 11k ile kapattı). Tercih yapıp Hukuk'a yerleşeceğim. İlk sene sıkı tutup ortalama kasarsam, yatay geçiş ile Anadolu Hukuk'a veya osmangazi Hukuk'a (geçen sene 13K ile kapattı) yerleşme ihtimalim var mı?
Baya sağlam kasmaniz lazim. Mumkun olur öyle. Eger gecmek istediğiniz üni ortalama ile aliyorsa. Bazilari siralama ile alıyor.

Bayağı sağlam kasmaniz lazim. Mumkun olur öyle. Eger gecmek istediğiniz üniversite ortalama ile aliyorsa. Bazilari siralama ile alıyor.

Bayağı sağlam kasmak için elimden gelenin en iyisini yaparım yeter ki imkanlı olsun.

Aynı bölümde üniversiteler arası sıralamayla geçiş yok.

Benim sıralamam zaten çok büyük ihtimalle yetmeyecek ben ortalama kasıp geçmeyi deneyeceğim.

Hocam 3.5-3.6 ortalama ile istediğin yere geçersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı