R Rheunus Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #1 Ek madde-1 ile yatay geçiş başvurusu yaptım ve onaylandı. Online bir şekilde kayıt yaptırmak mümkün mü? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ağustos 2025
Ek madde-1 ile yatay geçiş başvurusu yaptım ve onaylandı. Online bir şekilde kayıt yaptırmak mümkün mü?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.400 Makaleler 2 Çözümler 1.565 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #2 Hangi üniversite, hangi bölüm? Okuldan okula değişir.
R Rheunus Femtopat Katılım 11 Şubat 2025 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2025 #3 Mustafa.Kaan dedi: Hangi üniversite, hangi bölüm? Okuldan okula değişir. Genişletmek için tıkla... Matematik bölümü Mersin'den ondokuzmayıs a geçiş yaptım ama öğrenci işlerine ulaştım fakülteden yapman gerekir dediler yine de teşekkürler.
Mustafa.Kaan dedi: Hangi üniversite, hangi bölüm? Okuldan okula değişir. Genişletmek için tıkla... Matematik bölümü Mersin'den ondokuzmayıs a geçiş yaptım ama öğrenci işlerine ulaştım fakülteden yapman gerekir dediler yine de teşekkürler.