Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #1 Buradaki onaylı not durum belgesini e-Devlet'ten Transkript Belgesi Sorgulama bu linkteki yerden mi alacağız yoksa üniversiteden mi?
Buradaki onaylı not durum belgesini e-Devlet'ten Transkript Belgesi Sorgulama bu linkteki yerden mi alacağız yoksa üniversiteden mi?
Okan Elicora Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #2 Öğrenebildin mi hocam?
Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2024 #3 Okan Elicora dedi: Öğrenebildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten alınca da oluyor üniversiteye mesaj attım sorun olmaz dedi.
Okan Elicora dedi: Öğrenebildin mi hocam? Genişletmek için tıkla... e-Devlet'ten alınca da oluyor üniversiteye mesaj attım sorun olmaz dedi.
Okan Elicora Femtopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #4 Lordwarge dedi: e-Devlet'ten alınca da oluyor üniversiteye mesaj attım sorun olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Peki zahmet olmazsa ders planı belgesini nereden buldun?
Lordwarge dedi: e-Devlet'ten alınca da oluyor üniversiteye mesaj attım sorun olmaz dedi. Genişletmek için tıkla... Peki zahmet olmazsa ders planı belgesini nereden buldun?
Lordwarge Centipat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 156 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #5 Okan Elicora dedi: Peki zahmet olmazsa ders planı belgesini nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Mevcut üniversitenin sitesinden bölümüne gir orada ders içerikleri var orada yazdır varsa yazdır yoksa CTRL P yapıp PDF olarak kaydet o ders içeriği olan sayfayı.
Okan Elicora dedi: Peki zahmet olmazsa ders planı belgesini nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Mevcut üniversitenin sitesinden bölümüne gir orada ders içerikleri var orada yazdır varsa yazdır yoksa CTRL P yapıp PDF olarak kaydet o ders içeriği olan sayfayı.