Kaptan Ceksparow Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #1 Arkadaşlar, daha önce yatay geçiş yapan abiler, ablalar yardımcı olabilir mi?
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #2 Üniversitelerin kendi sitelerinde yatay geçiş hakkında bilgileri mevcut.
Kaptan Ceksparow Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #3 Kaptan.S dedi: Üniversitelerin kendi sitelerinde yatay geçiş hakkında bilgileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut ama işlemler karışık mesela ders içeriği istemişler hangi dosyayı atacağım VA bilen birisinin yardımcı olmasını istedim yoksa ben de biliyorum yazdığını.
Kaptan.S dedi: Üniversitelerin kendi sitelerinde yatay geçiş hakkında bilgileri mevcut. Genişletmek için tıkla... Hocam mevcut ama işlemler karışık mesela ders içeriği istemişler hangi dosyayı atacağım VA bilen birisinin yardımcı olmasını istedim yoksa ben de biliyorum yazdığını.
Kaptan.S Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2020 Mesajlar 1.488 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #4 Evet biraz karışık durumlar katılıyorum. Bende yatay geçiş yaptım ders içeriğini okula gidip aldım bayağı bir kağıt verdiler dosya gibi bir şeydi.
Evet biraz karışık durumlar katılıyorum. Bende yatay geçiş yaptım ders içeriğini okula gidip aldım bayağı bir kağıt verdiler dosya gibi bir şeydi.
Kaptan Ceksparow Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #5 İg versen dosyaları atsam baksan seninki gibi mi?
R Recep1221 Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #6 Transkriptin aslını istiyorlar. e-Devlet üzerinden alıp verirsem asıl yerine geçiyor mu?
Kaptan Ceksparow Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #7 Recep1221 dedi: Transkriptin aslını istiyorlar. e-Devlet üzerinden alıp verirsem asıl yerine geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oluyordur e devletten
Recep1221 dedi: Transkriptin aslını istiyorlar. e-Devlet üzerinden alıp verirsem asıl yerine geçiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet oluyordur e devletten