Yatay geçiş yaparken ders içerikleri listesi nasıl yapılır?

Hocam siz hangi fakülteye geçeceksiniz ben edebiyata geçeceğim de, size kocaeli ders içerikleri konusunda ne söyledi?
Yalan olmasın kocaeliye ders içeriği hakkında özet kabul eder misiniz diyerek sormadım detaylı ders içeriklerini yüklemiştim zaten.
Teknoloji fakültesine geçeceğim ama yurt durumu sıkıntı gibi sakaryaya da geçebilirim tam karar vermedim.

Ama kocaeli sanki daha iyi gibi.

Son düzenleme:
kocaeli bence de daha iyi, yine siz bilirsiniz tabi. bizde ders içerikleri özet şeklinde değil bir de siz de gördünüz mü bilmiyorum sisteme ders kazanımları yüklemek için de ayrı bir buton koymuşlar ama zorunlu değil sanırım. bizim üniversitede hepsi birleşik olduğundan toplu atacağım ayırmakla uğraşamam. sadece şu seçmeli derslerin hepsini mi yüklemeliyim yoksa sadece kendi aldığım dersleri yüklesem olur mu o konuda kafam karışık. kocaeli öğrenci işlerine de hala ulaşamıyorum.

Bana hepsini at demişlerdi teknoloji fakültesini aradığımda açtılar. Ders kazanımlarına da ders içeriğini yükledim ben zorunlu değildi ama sordum yükle dedi aynısını.

Bu numarayı da arayabilirsin yönlendirirler seni.
02623031217

Seçmelilerin hepsini at ya sorun olmaz almadığım dersleri de eklemiştim ben.

hocam almadığım seçmeli derslerin içeriği de çıkmıyo ama sorun orda of cidden bi sistem düzgün olmaz mı, sadece aldığım dersleri yükleyeceğim artık kabul ederlerse.

hocam almadığım seçmeli derslerin içeriği de çıkmıyo ama sorun orda of cidden bi sistem düzgün olmaz mı, sadece aldığım dersleri yükleyeceğim artık kabul ederlerse.
Hayır seneyi doğru seçersen oluyor o. Yani o seçmeliyi gangi sene aldıysan o seneyi seçeceksin yukarıdan.

Ben 2.sınıfı bitirdim 1.sınıf derslerini 2023 yılını seçip indirdim. 2.sınıfta aldığın seçmelileri indirecektim 2023 seçiliyken içeriği görünmüyordu 2024 seçince indirebildim.

Bu bilgiyi de kendi öğrenci işlerim vermişti(makü)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…