Yatay geçiş yapılan üniversiteden başka üniversiteye yatay geçiş nasıl yapılır?

ToshDang

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar. A üniversitesinden 2 üniversiteye yatay geçiş başvurusu yaptım. İlk yaptığım B üniversitesi C üniversitesinden önce açıklandı ve kayıt yaptırmak zorunda kaldım C üniversitesini kazanıp kazanmayacağım belli olmadığı için. Şimdi ise C üniversitesini kazandım ve burayı daha çok istiyordum. Nasıl bir yol izlemem gerekiyor? Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim.

B üniversitesinden kaydınızı sildirip C üniversitesine kayıt olabilirsiniz diye biliyorum ama. Gene de öğrenci işlerine sormanızda fayda var.

C üniversitesindeki öğrenci işleri çok umursamaz birisi olsa da B üniversitesinden kaydını sil gel dedi. Benim korkum A üniversitesinden kaydım düşmesinden dolayı, B üniversitesi geçiş sonrası belge talebi yapıyormuş sanırım A üniversitesinden sonrasında kayıt siliyorlar mı bilginiz var mı? Teşekkürler.

@ToshDang, onun hakkında bir bilgim yok. Ancak C üniversitesine giriş yapmak istiyorsanız kaydınızı illaki sildirmek zorundasınız. Bu arada nasıl bir mesajdır böyle, YKS problem sorusu gibi olmuş :D
Hahaha. Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim. Biraz problem sorusu gibi oldu gerçekten. 😅

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı