H Halim Ozyildirim Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #1 Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi?
Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi?
polat2141 Hectopat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 1.630 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2025 #2 Halim Ozyildirim dedi: Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi? 1 Genişletmek için tıkla... 1 kere diye biliyorum ama danışmana sorsan daha iyi olur.
Halim Ozyildirim dedi: Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi? 1 Genişletmek için tıkla... 1 kere diye biliyorum ama danışmana sorsan daha iyi olur.
RatrAsi Hectopat Katılım 2 Ağustos 2021 Mesajlar 756 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Şubat 2025 #3 Halim Ozyildirim dedi: Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi? Genişletmek için tıkla... Daha önce merkezi yerleştirme puanı (MYP) ile başka bir üniversiteye yatay geçiş yaptıysanız, şu an öğrenim gördüğünüz üniversitede kurum içi yatay geçiş yapabilirsiniz. Fakat onunla iletişime geçseniz iyi olur.
Halim Ozyildirim dedi: Bir kere MYP ile kurumdışı yatay geçiş yaptım ancak yeni okulumda tekrar bölüm değiştirebiliyor muyum yani kurum içi? Genişletmek için tıkla... Daha önce merkezi yerleştirme puanı (MYP) ile başka bir üniversiteye yatay geçiş yaptıysanız, şu an öğrenim gördüğünüz üniversitede kurum içi yatay geçiş yapabilirsiniz. Fakat onunla iletişime geçseniz iyi olur.