Yatay geçişte yurt çıkma durumunda bir problem olur mu?

feramuz38

Hectopat
Selamlar, ben bir devlet unisine kayıtlıyım. Bu yıl birinci sınıfa başlayacaktım ama psikolojik sorunlarından dolayı gidemedim. Okulu da dondurmadım. Şu an başka bir şehre ve üniversiteye yatay geçiş yapsam MYP ile yurt çıkma da bir sorun olur mu?

Kayıtlı olduğunuz bir devlet yurdu şuan da mevcut mu? Kaydınız silinmemiş şekilde bir devlet yurduna bağlı olarak gözüküyorsanız yatay geçiş yaptığınız şehirde yurt nakli yapabiliyorsunuz, fakat şuanda yurt hakkınız yoksa yatay geçiş yapacağınız şehirde yurt hakkının çıkıp çıkmaması tamamen şansa kalmış bir durum tahminimce.

Aile evinde kalıyorum. Yurt normalde de şans işi diye biliyorum. Ama bu okula bir yıl gidemem nasıl bir durum yaratır onu merak ediyorum. Yurt çıkmazsa okuyamam çünkü.

Aile evinde kalıyorum. Yurt normalde de şans işi diye biliyorum. Ama bu okula bir yıl gidemem nasıl bir durum yaratır onu merak ediyorum. Yurt çıkmazsa okuyamam çünkü.
Hocam dediğim gibi tamamen şans işi, denemekten başka çareniz yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…